dla mnie "bik hit" to *hit
a co do 2007, to oprócz wspomnianego braku napinacza (koszt 100zł;] ) ma praktycznie wszytko lepsze. bo i dx50 jest już dobrym damperem, co najwyżej spreżynę trzeba pod siebie zmienić. No i pike
ramka na sztywną oś. poza tym ramka cięższa, ale też mocniejsza. No i skok lepszy. 135 to do enduro sie nadaje
zagalopowałem sie of koz o domain mi chodziło.
czyli nawet nie blisko stance;]
no i znacznie droższy amor w zestawie za tą samą cenę.
chyba tylko lanser wybrał by gorszy rower "lepszej" firmy
w tym momecnie jes t a allegro nowe fr2 2006 za 2350zł. czyli i 2007 na pewno bedzie sie dalo doastać ponizej ceny katalogowej. Moze nie 3000, ale 3400 to by była dobra cena
Menelos pisze:hmmm no chyba ze po roku, jak juz wszystkie sie sprzedadza:) bo jest jakas inna opcja..?????? :D:D:D
oczywiscie
wystarczy sprowadzic od producenta przez zaprzyjazniony sklep ;)
IMHO jesli w detalu rower kosztuje 4000 to w Przasnyszu na bramie jest po ok 3000.
|| |||| || |||| | |||||||
Instinct keeps me running
heh....wiem żew tym krosie 2007 jest wszystko dore..ewentualnie damper do wymiany... i...rama jakoś nie budza mojego zaufania..... fanie wyglonda ale czy oby była na tyle wystrzymała... nastanówcie sie... moze i bedzie to dobra rama... znaczy bna 2006 rok byla spoko..jechalem na niej i był luz...ale damper byl do dupy.. jak w hipermarkecie.;/ ahhh... ale nie wiem czy nadaje sie do fr.... ale mozna sprzedac rame i kupic...np akite
konex1. czyli twierdzisz ze Ja mam problem ze wzrokiem??
2. skad wiesz jak ja go miałem ustawionego na połkach? zawiasbartek ja mam model '06 i jest nizszy od boxxera i 66 z '05
w krossie macie chociaz porzadna gwarancje i jak wam sie cos rozwali to nie zostanieci z tym sami. Mi w signie DS niedawno pekl RST i co?? Zadzwonilem do Krossa, kazali mi wymontowac z roweru i im wyslac. Wyslalem w poniedzialek a w srode mialem kurierem Duro bez zadnej doplaty:) To sie nazywa firma:D:D:D:D