amorek do dh do 1800?
amorek do dh do 1800?
jak w temacie. chce zlozyc rowerek (rame juz mam) i prawie wszystkie czesci juz mam ustalone jakie bede kupywal, ale nie wiem jaki amortyzator bedzie dla mnie dobry. moje prozpycje sa takie: shiva 2003. 2004 uzywka, nowy 888vf, albo dorado 2003. co bedzie najlepsze? mam takie pytanie: czy rocznik ma duze znaczenie i ktory rok shivy lepszy? shiva 03 od 04 jest tansza ale jakos bardziej mam przekonanie do nowszych. chcialbym nowy amor ale shiver znowu lepiej pracuje. i nie wiem co wybrac. a dorado mi sie podoba ale jak praca?? jesli mozecie to doradzcie cos. z gory dzieki :p
Shiver 2k3 niby lepszy od 2k4 - na forum gdzies pisalo :) , ale jak sie myle to ktos mnie pewnie sprostuje.
888VF - eee :P jak dla mnie fajny amor :)
A Dorado vs Shiver - tez ciezki wybor :), ale sie nie wypowiadam , gdyz nie mialem doswiadczenia z nimi...
W pomorskim hmm... uzywki wiem , ze ktos sprowadza z Slupska , ale nie pamietam dokladnie kto :) ale paru gosciu poznalem w ostatnie wakacje i mowili o kims kto tanio zalatwia takie rzeczy
A serwis to nie wiem gdzie :P ale pewnie ktos sie znajdzie
888VF - eee :P jak dla mnie fajny amor :)
A Dorado vs Shiver - tez ciezki wybor :), ale sie nie wypowiadam , gdyz nie mialem doswiadczenia z nimi...
W pomorskim hmm... uzywki wiem , ze ktos sprowadza z Slupska , ale nie pamietam dokladnie kto :) ale paru gosciu poznalem w ostatnie wakacje i mowili o kims kto tanio zalatwia takie rzeczy
A serwis to nie wiem gdzie :P ale pewnie ktos sie znajdzie
888vf sobie odpóść bo ma tylo jedną regulacje (odbicia) która zresztą sie trudno obsłyguje bo musisz odkręcić korki i taka bagietką próbować coś tam zdziałac
na shivie jezdziłem tylko raz i to po delikatnych dzirkach, wybiera spoko ( tak jak 888rc)
a dorado no ćóż?? niemiałe,m okazji jeździć al emi też sie podoba ten amor ale w przeciwoieństwie do marcochów trzeb ao niego dbać
co do serwisu w pomorskim niewiem gdzie jest a koszt to myśle coś koło max 200zeta ze wszystkimi wymianami oczywiście
na shivie jezdziłem tylko raz i to po delikatnych dzirkach, wybiera spoko ( tak jak 888rc)
a dorado no ćóż?? niemiałe,m okazji jeździć al emi też sie podoba ten amor ale w przeciwoieństwie do marcochów trzeb ao niego dbać
co do serwisu w pomorskim niewiem gdzie jest a koszt to myśle coś koło max 200zeta ze wszystkimi wymianami oczywiście