S11 FREE
S11 FREE
joł, joł..
herzliś wilkomen gerade rade oczęta patrzają klikęta klikają...
Filma w sumie bym nie ujawnił..
po obejrzeniu produkcji ze szczęka opadnie to ta opcja odpada - postanowiłem dodac coś od siebie..
Jakieś kierunki trzeba wyznaczyć w tworzeniu filmow, bo sie sieczka robi okropna..
Minął rok a tfórcy of Revolution chyba spali.. bo stary film w 2giej wersji był lepszy... jak juz te ujecia z disordera wywalili...
co tam przedszkole filmowe w s11 obczai.. ; )
otóż..
muza of kors wyszukana w stogu siana,
ujecia ujęte, monterka dla "s" - typowa
of kors nie zachęcam do oglądania,
komenty typu zasysam albo jaki kto jest gluptas to sobie nie zyczę,
ani ani..
pozdro
śruba
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 49&q=sroba
ps: lepszej wersji uploadu videło nigdzie nie będzie
herzliś wilkomen gerade rade oczęta patrzają klikęta klikają...
Filma w sumie bym nie ujawnił..
po obejrzeniu produkcji ze szczęka opadnie to ta opcja odpada - postanowiłem dodac coś od siebie..
Jakieś kierunki trzeba wyznaczyć w tworzeniu filmow, bo sie sieczka robi okropna..
Minął rok a tfórcy of Revolution chyba spali.. bo stary film w 2giej wersji był lepszy... jak juz te ujecia z disordera wywalili...
co tam przedszkole filmowe w s11 obczai.. ; )
otóż..
muza of kors wyszukana w stogu siana,
ujecia ujęte, monterka dla "s" - typowa
of kors nie zachęcam do oglądania,
komenty typu zasysam albo jaki kto jest gluptas to sobie nie zyczę,
ani ani..
pozdro
śruba
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 49&q=sroba
ps: lepszej wersji uploadu videło nigdzie nie będzie
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
troche taki niezorganizowany ten film, ale to moje odczucie. na pewno widzialem lepsze produkcje i to nie takie wysokobudzetowe. A co do jazdy to tylko dirt i slopestyle praktycznie poza jakimis malymi zagubionymi w calym filmie naprawde fajnymi akcjami... ale co kto lubi.....
Co sie stalo z tym freeridem.......
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jest niezly, rzekl bym nawet dobry.
troche mi sie nie podobaly akcje z milanu (te od dolu czy nawet nie wiem skad), napewno lepszy od addictiona, ktory jest totalna klapa...
nie no montaz naprawde ok, podobal mi sie poczatek. pozniej dirt przynudzal, ale byly fajne akcje z benderem... (sanki miazga, te manuale przy tej maszynie tez miazga xD)
troche mi sie nie podobaly akcje z milanu (te od dolu czy nawet nie wiem skad), napewno lepszy od addictiona, ktory jest totalna klapa...
nie no montaz naprawde ok, podobal mi sie poczatek. pozniej dirt przynudzal, ale byly fajne akcje z benderem... (sanki miazga, te manuale przy tej maszynie tez miazga xD)
no to były podprogowe ujęcia ; ) na lini sosna wierzba ; )lizzard king pisze:(te od dolu czy nawet nie wiem skad),
..jaaak ci dam że przynudzał... ;)lizzard king pisze: pozniej dirt przynudzal,
a w ogoogle to mają beznadziejny ten kompresor obrazu... oczy bola jak sie ogląda tak zniekształcony obraz.. ech..
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
hmmmmm... wiec tak... przed chwila pisalem o Addiction i powiem szczerze ze o tamtym filmie sie latwiej pisalo... chodzi o to ze Free jest cholernie dynamiczny - w pozytywnym sensie...
no i z pewnoscia jest lepszy, swietna muza, monterka wypas...
fakt, mozliwe ze nawet jesli bym nie wiedzial ze to Twoj fylm to bym sie domyslil ;P
o szczegolach nie bede sie rozpisywal bo calosc jest zayebista :D chwilowo sobie nie przypominam lepszej polskiej produkcji :D
PS: czekam na PFC :D
no i z pewnoscia jest lepszy, swietna muza, monterka wypas...
Śruba pisze:monterka dla "s" - typowa
fakt, mozliwe ze nawet jesli bym nie wiedzial ze to Twoj fylm to bym sie domyslil ;P
o szczegolach nie bede sie rozpisywal bo calosc jest zayebista :D chwilowo sobie nie przypominam lepszej polskiej produkcji :D
PS: czekam na PFC :D
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"