Finger bike - na lekcje

Gość

Finger bike - na lekcje

Post autor: Gość »

elo ... sprawa wyglada tak :
u mnie w szkole są bardzo nudne lekcje i nie mam czym sie bawic ... kiedys mialem Fingerboard fajna sprawa ale teraz bym cos innego zakupił
http://www.allegro.pl/item146912029_fin ... niej_.html cos tak taniego ... wiecie moze gdzie mozna jeszzcze kupic bo nie wiem czy to jakis syf czy moze byc. i wlasnie trudno nim sie tricki robi ? na FB dobrze jezdzilem a czy na to sobie nie wyobrazam jazdy. napiszcie bede wdzeczny . pozdrawiam
zuku
Kontakt:

Re: FINGER BIKE - na lekcje

Post autor: zuku »

paw22 pisze:u mnie w szkole są bardzo nudne lekcje
to zmien szkole, albo przestań chodzic do jakiejkolwiek szkoły i siedź w domu bawiąc sie finger bikiem.
Gość

Post autor: Gość »

zuku ba u kogo nie nudne... po prostu jak sie nudze to chce sie czymś pobawic ehhh
suchyFR
Kontakt:

Post autor: suchyFR »

to pyrciną sie pobaw...
a tak w ogole to zastanawia mnie jak cos takiego by sie prowadzilo bo trzeba by chyba 4 palcami:D
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

paw22 co do lekcji to fingerboard jest najlepszy rozwiązaniem ;)

mam takiego samego fingerbika i musze powiedzieć że jest o taki sobie. Ale zabawa jest wporządku ;) troche ciężko na początku jest ale ogólnie fajna sprawa
Action
Kontakt:

Post autor: Action »

Mam tego fingerbika i zapłaciłem zaniego 7zł.... po tygodniu złamałem rame i kierowniece (która jest zrobiona ze słabego plastiku)
ODPOWIEDZ