ADDICTION
Szczeki - nic się nie stało, oprócz tego że jest to nudne troszke, zwłaszcza że trwa to 1/6 filmu prawie. Lepiej by było gdybyś to na koniec rzucił jako osobną relację czy cuś...
Dobra, nie czepiam się więcej bo film fajniutki, a teksty typu "gdybym ja to robił to byłoby dużo lepsze" lepiej zostawmy politykom ;)
Dobra, nie czepiam się więcej bo film fajniutki, a teksty typu "gdybym ja to robił to byłoby dużo lepsze" lepiej zostawmy politykom ;)
skill baaardzo duzy i milo sie to oglada...ujecia jak ujecia jednoi wyjdzie 5 nie, ale warto popatrzec na to jedno chocby (jak np. z łaki i ktos tam w tle leci. klasa!) brak wg mnie zaakcentownych grubych akcji a szkoda...czegos mi w nim brakuje sam nie wiem czego, moze troche chaotyznie to jest, slopestyle juz mnie znudzil totalnie, wszerdzie tylko slope i slope, wiem ze "nakurwiaja" ale...troche mnie to unudzilo, bo patrzac na ujecia tych samych zawodow z nwd 7 i wasze to bez urazy ale lipnie sie to ogladalo. wiec moze to mnie glownie nie podeszlo...ogolnie 7/10 albo nawet 8/10. o wiele lepszy niz revolution...:)
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak dla mnie nie ma szalu. Czy najlepsza Polska produkcja? Wole filmy MB. Z reszta i tak malo ciekawego wyszlo u nas. Wielki plus za skilla riderow i odwage. Podobal mi sie dirt, drop i gapy oraz kawalek dh. Wstawki z Slopestyle'u ( nie Polskiego bo ten byl ok) i dualu bmxowego oraz mtb nie byly potrzebne a wygladaja na "zapchajdziure". Kompletnie nie przypadla mi do gustu muzyka. Kawalek Since We LAst Spoke znany z Roam'a najbardziej bo ten zespol ma wiele duzo fajniejszych niz ten, to samo tyczy sie oklepanego juz Give it all od Rise against. Muzyka nie zgrywa sie z akcja a czasem nawet przeszkadza w ogladaniu. Nie ma w filmie momentu kulminacyjnego a wszystko wyglada na nienajlepiej zmontowany zlepek. Potwierdza sie ze jezeli film ma byc dluzszy niz 5-10 min musi miec choc troche fabuly, lub czegos co trzyma w napieciu do konca a nie wieje nuda dluzszymi momentami bo tak odczulem w moim przypadku. Montaz i "trzeaca sie reka" to takze minus jak dla mnie. Ujecia sa tak zrobione ze nie oddaja w wiekszosci potencjalu miejscowek oraz wyczynow riderow. Moze jakies zwolnienia? Gdyby wszystko to co tam dac czesto z innej perspektywy plus bardzo duzy skill kilku wystepujacych riderow dalo by wieksza widowiskowosc i pokazalo klimat tego sportu ktorego mi tam brakuje. Mam nadzieje ze nie urazilem bo jak chce sie byc dobrym trzeba mierzyc do najlepszych i tego sie trzymajcie, ale nie mowie tu o kserowaniu ich. Pozdro 600
na razie dałem rade do 6:58 obejrzeć.. babcia na baju spoko i pies był fajny, porównania do nwd7 i chainów zą zdeczko pomylone albo sie system wartości w tak młodym umyśle jeszcze nie ustabilizował..
Muza zrypana, lekki pojazd..
A i w końcu te małe gapy ze schodów przy dworcu ktos machnął /mongou gratki/ joda jezdzi jak joda, a papiez jak papiez, szkoda ze ich tak skrzywdzili takimi ujęciami. Mega fajne ujecie to to od dołu do tejbli naprawde wypas! fajnie wyglada bmx racing, tylko leci to to bez zadnego stopniowania ..reszta wypowiedzi sarkastyczna zatem cut at here.
Muza zrypana, lekki pojazd..
A i w końcu te małe gapy ze schodów przy dworcu ktos machnął /mongou gratki/ joda jezdzi jak joda, a papiez jak papiez, szkoda ze ich tak skrzywdzili takimi ujęciami. Mega fajne ujecie to to od dołu do tejbli naprawde wypas! fajnie wyglada bmx racing, tylko leci to to bez zadnego stopniowania ..reszta wypowiedzi sarkastyczna zatem cut at here.
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
wiec tak: sciagnalem, obejzalem i chcialem napisac ze zajebisty, podoba mi sie i wogole...
... ale dobrze ze nie napisalem :P
obejzalem jeszce kilka razy i jest coraz gorzej... brakuje mu tego czegos co sprawia ze moge go ogladac w nieskonczonosc (S11 FREE)... nie mowie ze jest zly czy kompletnie denny, poprostu po kilkukrotnym obejzeniu z "naprawde fajnego" zrobil sie "taki sobie"...
co do samego filmu: sekcja z prosami nawet fajnie zrobiona, tak w stylu nwd a nawet moze ciekawiej(fajna muza i podobny montaz) - podoba mi sie ale umieszczenie jej w filmie amatorskim nie jest wedlug mnie najlepszym pomyslem...
...babcia :D:D:D
szczeki - fajne flypy tylko troche niestylowe... :P ale ten na fulu - respekt :D tylko po kiego ta tasma przy nauce??? wiem ze rower spierdala ale bez przesady, da sie to opanowac... :P a ten drop do wody naprawde niezly... :D
reszta w sumie nic specjalnego... aha jeszcze slope fajny...
dobra konczymy to przedstawienie... film lepszy od Revolution, nie jest zly ale moglby byc lepszy... czekam na nastepny :P
POZDRO...
PS: pewnie zapomnialem o kilku rzeczach... :P ale jak mi sie przypomni to dopisze...
... ale dobrze ze nie napisalem :P
obejzalem jeszce kilka razy i jest coraz gorzej... brakuje mu tego czegos co sprawia ze moge go ogladac w nieskonczonosc (S11 FREE)... nie mowie ze jest zly czy kompletnie denny, poprostu po kilkukrotnym obejzeniu z "naprawde fajnego" zrobil sie "taki sobie"...
co do samego filmu: sekcja z prosami nawet fajnie zrobiona, tak w stylu nwd a nawet moze ciekawiej(fajna muza i podobny montaz) - podoba mi sie ale umieszczenie jej w filmie amatorskim nie jest wedlug mnie najlepszym pomyslem...
...babcia :D:D:D
szczeki - fajne flypy tylko troche niestylowe... :P ale ten na fulu - respekt :D tylko po kiego ta tasma przy nauce??? wiem ze rower spierdala ale bez przesady, da sie to opanowac... :P a ten drop do wody naprawde niezly... :D
reszta w sumie nic specjalnego... aha jeszcze slope fajny...
dobra konczymy to przedstawienie... film lepszy od Revolution, nie jest zly ale moglby byc lepszy... czekam na nastepny :P
POZDRO...
PS: pewnie zapomnialem o kilku rzeczach... :P ale jak mi sie przypomni to dopisze...
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
-
- Kontakt:
czas zeby sie wypowiedziec:Pwidzialem w kinie ,obejrzałem kilkanascie razy na kompie i trzeba powidziec ze zajabisty.moze niektóre ujecia sa gorsze inne lepsze ale jak wiadomo nie krecili tego operatorzy filmowi tylko zwykli ludzie majacy wieksze lub mniejsze pojecie o fimowaniu,wiec ja bym sie nie czepiał o montaz az tak bardzo.film wypasny i z checia sie go oglada kolejny raz,tak 3mac
http://mmorswin.pinkbike.com/
Miałem właśnie iść na rower....i co? I wyszedłem póżniej niż miałem!!!! Dlaczego? Bo zassałem to :D Film świetny, dobrze skręcony, złożony, muza pasi, jazda też wiadomo- konkrety :))) Tak dalej :D Dałbym tylko lepszą jakość, bo jak ktoś ma ściągnąć, to i tak ściągnie, ja bym transferu nie żałował na te 700mb :]
http://dhcyc.pinkbike.com