cena amora!!!

B_Barczul
Kontakt:

Post autor: B_Barczul »

A' propos przeczytajcie opis aukcji: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=147617772

>>ŻAL<<
Brring
remmo16
Kontakt:

Post autor: remmo16 »

dysortograf i tyle :/
Brak roweru powoduje raka i choroby serca!!!
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Gosciu widocznie nie jest sprawny intelektualnie.
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Dezerter666poczytaj sobie lepiej regulamina b o tylko w blad wprowadzasz ludzi
www.mm-foto.pl
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

te forum tak ma ze połowa ludzi sie cieszy z byle czego :D Yeahhh DH Zone Wymiata :]
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

michal15 co oznacza ze obecnym tu osobą za dobrze ja tam się nie lubię cieszyć z byle czego ;) ale czasem się zdarzy :D
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

ja tam nie wiem czego się czepiacie. ten judy to spoko amoś, tyle że do xc. wiem że za taką kasę można kupić mega wypasione nowe hardkorowe RSTki i Suntoury, ale na nich się świat nie opiera i choćby takie judy jest o niebo lepsze.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

No i widzicie jak koleś łatwo rozreklamował swój amortyzator :) Wystarczyło wpisać głupią kwotę i już ludzie robią wielką aferę :D
rudy RYDZ
Kontakt:

Re: cena amora!!!

Post autor: rudy RYDZ »

szewczur pisze:co jest ze ten amor ma takom cene????diamentowe strenzyny???
Ludzie nie bluźnijcie co to ma być koleś sprzedaje spoko amortyzator co prawda nie do robienia HARDKORU ale one działały i nadal działają zajebiście więc cena jest spoko i amoś jest spoko. Oczywiście nie dla pokolenia młodzieży hardkoru i k....wa duro, które jest najlepszym widelcem do skakania,stritu, dEhA i innych takich, ludzie pomyślcie trochę.... lepiej kupić sztywny widelec a nie jakieś Duro, które nawet po tuningach za ileś tam złotych i tak nie działa i nadal jest do d.....y. A co do diamentowych "strenzyn" to ktoś wyżej napisał, nie wiem czy o strezynach czy o innych błędach, których jest tutaj za dnia na dzień więcej, że jest to dyslekcja czy jakoś tak... Fajnie kiedyś to się nazywała głupota a teraz to są jakieś inne nazwy... Ludzie zamiast kupować duro i inne wypas amortyzatory kupcie se młotek i walcie śmiało zamiast pie....lić głupoty. Przynajmniej jakiś pożytek z tego będzie.
loloz
Kontakt:

Post autor: loloz »

"regulowana pułka rura sterowa" eee ??? co to ma znaczyc ??
szewczur
Kontakt:

Post autor: szewczur »

Ludzie nie bluźnijcie co to ma być koleś sprzedaje spoko amortyzator co prawda nie do robienia HARDKORU ale one działały i nadal działają zajebiście więc cena jest spoko i amoś jest spoko. Oczywiście nie dla pokolenia młodzieży hardkoru i k....wa duro, które jest najlepszym widelcem do skakania,stritu, dEhA i innych takich, ludzie pomyślcie trochę.... lepiej kupić sztywny widelec a nie jakieś Duro, które nawet po tuningach za ileś tam złotych i tak nie działa i nadal jest do d.....y. A co do diamentowych "strenzyn" to ktoś wyżej napisał, nie wiem czy o strezynach czy o innych błędach, których jest tutaj za dnia na dzień więcej, że jest to dyslekcja czy jakoś tak... Fajnie kiedyś to się nazywała głupota a teraz to są jakieś inne nazwy... Ludzie zamiast kupować duro i inne wypas amortyzatory kupcie se młotek i walcie śmiało zamiast pie....lić głupoty. Przynajmniej jakiś pożytek z tego będzie.
ej kurde te"diamentowe sprenzyny" to napisalem a tak, a dalem temat nie dlatego ze cena (zostala juz zmieniona)byla 220zl tylko 21000.00!!!! wiec. ja wiem ze to jest doby amor do xc i takich tam no ale nie za 21000.00zl.
http://www.pinkbike.com/photo/4779648/
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

ej nie krytykujcie! on chciał dać 0,00000000220zl
się mu pomyliło no!
I love my pussy...
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

no i nie wiadomo o co chodzi ... EOT
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Zablokowany