Kto idzie na bike'a ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Bizum"]No wypasik byl, ale na jutrzence tylko :)
Przmo i Roger wymiataja ;) Byl ktos jeszcze w bialych bojowkach ale kurde nie kojarze kto to :) sorki
hmm - to ja :)
A co do właściciela BIGHITA - spoko - fajnie mieć miękko ale czasem można by to wykorzystać bardziej extremalnie :)
A do reszty co niby nic nie umie....jak macie sie nauczyć jak tylko jeździcie od miejsca do miejsca i siedzicie ? :)
pozdro 4 all i do następnego....bardziej ciekawego zlotu :)
ps. jutro nie mam czasu wyjść :/
ps2. co z fotkami z aparatu z jutrzenki ? :)
Przmo i Roger wymiataja ;) Byl ktos jeszcze w bialych bojowkach ale kurde nie kojarze kto to :) sorki
hmm - to ja :)
A co do właściciela BIGHITA - spoko - fajnie mieć miękko ale czasem można by to wykorzystać bardziej extremalnie :)
A do reszty co niby nic nie umie....jak macie sie nauczyć jak tylko jeździcie od miejsca do miejsca i siedzicie ? :)
pozdro 4 all i do następnego....bardziej ciekawego zlotu :)
ps. jutro nie mam czasu wyjść :/
ps2. co z fotkami z aparatu z jutrzenki ? :)
Przemo pogadaj na gg z Karlem bo zesmy sie ustawili na poniedzialek.
SEB wiesz kazdy pocina roznie.
Moze dla Ciebie jak ktos nie skacze raz nie skacze nastepny raz to juz zawsze pocina po ziemniaki do sklepu.
Bez sensu to mowic ... ale w sumie napisze bo czemu nie.
Te miejscowki nie bardzo jakos mi lezaly ... widzialem je pierwszy raz na oczy i nie bylem do nich przekonany ... tym bardziej ze wszyscy poza Toba tez stali i sie gapili :-) to jakos motywacji i odwagi brakuje
Ja do tej pory tylko zjezdzalem w gorach czasem dropy byly ale to wszystko znam jak wlasna kieszen i czuje sie na silach w tych miejscowkach. (szrenica, krynica itp)
Kazdy ma swoja extreme (na roznym poziomie)
Widziales to co widziales i takie wyciagasz wnioski ... oki
Ja wole byc pewien tego co robie bo inaczej poprostu nie skocze czy nie pojade i tyle ... boje sie bo mam przykre doswiadczenia
Ale moze w pon. na Broodnie bedzie lepeij
Moze do zobaczenia ... Pozdrawiam
SEB wiesz kazdy pocina roznie.
Moze dla Ciebie jak ktos nie skacze raz nie skacze nastepny raz to juz zawsze pocina po ziemniaki do sklepu.
Bez sensu to mowic ... ale w sumie napisze bo czemu nie.
Te miejscowki nie bardzo jakos mi lezaly ... widzialem je pierwszy raz na oczy i nie bylem do nich przekonany ... tym bardziej ze wszyscy poza Toba tez stali i sie gapili :-) to jakos motywacji i odwagi brakuje
Ja do tej pory tylko zjezdzalem w gorach czasem dropy byly ale to wszystko znam jak wlasna kieszen i czuje sie na silach w tych miejscowkach. (szrenica, krynica itp)
Kazdy ma swoja extreme (na roznym poziomie)
Widziales to co widziales i takie wyciagasz wnioski ... oki
Ja wole byc pewien tego co robie bo inaczej poprostu nie skocze czy nie pojade i tyle ... boje sie bo mam przykre doswiadczenia
Ale moze w pon. na Broodnie bedzie lepeij
Moze do zobaczenia ... Pozdrawiam
Spoko Adams - wiem, ze kazdy pocina różnie ale....gdzie to pocinanie ? :) Te miejscówki, na których byliśmy to nie było nic trudnego...naprawdę, nie trzeba wiele umieć ...tylko chciec :) Skoro jeździłeś w górach to takie mała dropki w parku nie powinny być dla Ciebie problemem ;) A ostatni - malysz - wystarczy jechać 15 km/h i nic nie robić a i tak przelecisz i zjedziesz :] Tak BTW to ja te miejscówki znam jakby...na pamięć :)
Owszem wyciągam wnioski tylko z tego co dziś widziałem bo niby z czego mam wyciągać :)
A to że inni też stali ... - to moze zmień grupe bo ta Ci motywacji napewno nie da :) Zresztą...nie masz własnej motywacji tylko...robisz to co reszta ? Ja na tyle co potrafiłem starałem sie troche Was zachęcić do działania....ale bez skutku :/
A co do przykrych doświadczeń....w poprzednim roku... dwa razy złamany lewy nadgarstek i wybite obydwa obojczyki.....:D Ja wogóle juz miałem nie jeździć :D
Do zobaczenia i pozdrawiam :)
Owszem wyciągam wnioski tylko z tego co dziś widziałem bo niby z czego mam wyciągać :)
A to że inni też stali ... - to moze zmień grupe bo ta Ci motywacji napewno nie da :) Zresztą...nie masz własnej motywacji tylko...robisz to co reszta ? Ja na tyle co potrafiłem starałem sie troche Was zachęcić do działania....ale bez skutku :/
A co do przykrych doświadczeń....w poprzednim roku... dwa razy złamany lewy nadgarstek i wybite obydwa obojczyki.....:D Ja wogóle juz miałem nie jeździć :D
Do zobaczenia i pozdrawiam :)
-
- Kontakt:
byl aparat tylko jakos nie dziala albo JESTEM duchem bo na zadnym zdjeciu mnie nie bylo nawet jak przejezdzalem 2m/h obok aparatu no nie wiem moze migawka za dlugo byla otwarta.
no chyba ze na prawde jestem duchem a moze wampirem:D
dobra mnie nie bedzie jutro i w poniedzialek szkoda
ale moze w poniedziale odwiedze wilanowska ...
no chyba ze na prawde jestem duchem a moze wampirem:D
dobra mnie nie bedzie jutro i w poniedzialek szkoda
ale moze w poniedziale odwiedze wilanowska ...
seb daj spokuj kazdy jezdzi dla siebie i czy stoi czy jezdzi to jego sprawa ja jezdzilem srednio duzo bo im wiecej osob tym jakos gorzej sie jezdzi ja malo jezdizlem bo nei mialem kasku tak to duzo jezdze widzialem ze ty doginales duzo ok wyszedles pojezdzic i jezdziles ale inni tez stali i do nich jakos nikt sie nie czepia
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
[quote="KARL"] ok wyszedles pojezdzic i jezdziles ale inni tez stali i do nich jakos nikt sie nie czepia[/quote]
Wcale nie tak nie czepiam jak myślicie.... Wyszedłem pojeździć i myślałem, ze Wy też :) Ale... przynajmniej mi pilnowaliście terenu jak jeździłem :)
Pozdrawiam i EOT :)
A tak przy okazji KARL to, jaki rower miałeś zebym wiedział z kim rozmawiam :) ?
Wcale nie tak nie czepiam jak myślicie.... Wyszedłem pojeździć i myślałem, ze Wy też :) Ale... przynajmniej mi pilnowaliście terenu jak jeździłem :)
Pozdrawiam i EOT :)
A tak przy okazji KARL to, jaki rower miałeś zebym wiedział z kim rozmawiam :) ?