Ramka do fr i dh...
Ramka do fr i dh...
Siemka... dawno nie zadawalem zadnego pytania hehe... dobra glupi poczatek tak powaznie to jaka polecacie ramke za niewygurowana kwote... mam na mysli nie wiecej niz... hmmm 1200 zl nie koniecznie nowa bo licze sie z tym ze Ciezko znalesc dobra ramke nowa za ta kase... Co proponujecie ale szczerze jak chcecie gadac ze temat z dupy czy bez sensu czy do kitu to... to nic nie piszcie... Pozdro i licze na chociaz pare SENSOWNYCH propozycji :)
PS. nie wiem czy mam sie nadal bawic w street i 4x i zlozyc sobie now bika czy po prostu sobie darowac i zlozyc cos zeby sobie pojezdzic (polansowac wygodnia na kanapie) i pozniej jak sprzedam zebym mial jakis zapas gotowki... ehhh :/
PS. nie wiem czy mam sie nadal bawic w street i 4x i zlozyc sobie now bika czy po prostu sobie darowac i zlozyc cos zeby sobie pojezdzic (polansowac wygodnia na kanapie) i pozniej jak sprzedam zebym mial jakis zapas gotowki... ehhh :/
Moze powiem inaczej... moze wyda wam sie to smieszne ale chce sobie zlozyc tego typu rower bo mi sie poprostu znudzilo w sumie skakanie a chce miec mimo wszystko mocny rower na ktorym bedzie wygodnie... dalem narazie taka cene bo nie wiem ile mnie to wyniesie wszystko i nie wiem za ile sprzedam swoj rower (wycene dalem w innym topicu jak cos) Po prostu libie wplywac a mimo wszystko bez roweru zostac nie chce... pozdro
-
- Kontakt:
uzywane: a-zone, dc transalp/mastiff, mongoose grand-marquis, dm fr2, fr3 , stare stinky, moze giant ac1 w niewiele wiekszej kasie
nowe to tak jak napisal konexchyba wszystkie mozliwe opcje
najlepiej byloby dobierac troche kasy bo za 1600-1700 mozna juz kupic pare ciekawych rzeczy chocby dm fr4 albo raleigh
nowe to tak jak napisal konexchyba wszystkie mozliwe opcje
najlepiej byloby dobierac troche kasy bo za 1600-1700 mozna juz kupic pare ciekawych rzeczy chocby dm fr4 albo raleigh
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt:
za 900zl mam rb bandita z dnm'em , rama bardzo dobra, kupiona nowa po jednym troszke starszym od nas wlascicielu ( nie skakana )
Wydaje mi sie, ze to rozsadna propozycja, te ramki sa bardzo dobre, zyja dlugo a kosztuja nie wiele, 300zl przy twojej kwocie to spora oszczednosc, a ramka jest z pewnoscia lepsza niz azone ( nieudana kopia moim zdaniem )
Wydaje mi sie, ze to rozsadna propozycja, te ramki sa bardzo dobre, zyja dlugo a kosztuja nie wiele, 300zl przy twojej kwocie to spora oszczednosc, a ramka jest z pewnoscia lepsza niz azone ( nieudana kopia moim zdaniem )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: