No wlasnie... ja tez bym prosił o jakieś foty trasy ...bo chce sobie przygotować rower strikte pod traske (tzn. nie chce mi się ustawiać tłumika na miejscu- wole w domu :D )...
no a co do mapki- jak dla mnie to trochę żenada, bo ja po niej praktycznie nie widze gdzie ta trasa ma być... ale no -zweryfikuje z dużym formatem i jakoś może trafie...
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
eeee, a ktos tam bedzie moze w niedziele?? bo bym wpadl tam zobaczyc jak trasa wyglada i jakie opony zalozyć, ktoś w niedziele czyli pojutrze sie tam by wybierał??
hmmm patrze sie na regulamin i jet pozycja opony z kolcami zabronione :/ ja coprawda na snieg mam inne, ale: opon z kolcami to sie zabrania na 4crossie bo w rzie gleby mozna komul nimi walnac, a na dh... zadko sie zdarza zeby ktos sam sobie przywalił oponą. i jeszcze takie jedne skromne pytanie :P jakie beda nagridy i za co ?? :)
mongol dhczy ty widzisz snieg za oknem bo ja jakos nie :/ gosciu...
Snieg ma spasc w styczniu albo nawet w lutym.
Ja bym wogole wykresil z regulaminu opony bo sniegu najzwyczajniej w swiecie nie bedzie.
Dzis byłem w miejscu gdzie ma być traska.Po za tym że pole jest zarosnięte krzakami to nic nie ma.próbowałem coś wydeptać butami ale szybko mi się znudziło<rotfl>.Od Nemero wiem że traska ma zacząć powstawać w niedziele 10.12.Tak chujowej organizacji już dawno nie widziałem.Mam nadzieje że zdąrzą cokolwiek zrobić przed 17.12.WIELKA KUPA PANOWIE!!!