pękły dwa w Polsce z tego co mi wiadomo - oba Street Style 2005.
Jeden po 4-5m dropie z Juniorem z przodu, drugi jeżdżony w streecie poległ gdzieś na spawie tylnich widełek, nie wiem dokładnie... zdjęć nie ma ;]
Te Dartmoory są praktycznie niezniszczalne! :O
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
mój był pęknięty :D na spawie między tylnim trójkątem a rurą pod siodłową . Jak chcesz to mam na sprzedaż teraz taką ramke ( dostałem nową na gwarancji )
dokładnie to są takie małe tanie czołgi napędzane reaktorem atomowym :) sam mam i wiem (własnie sie zastanawiam nad kupnem juniora tylko boje sie ze bede 3-ci w polsce)
MacGyverkoleś jeździ na Street Fighterze z Monsterem i nic więc wiesz....
Tamto pękniecie spawu (spaw wzmocnienia do dolnej rury) to był raczej wypadek bo jeżdżą normalnie z dwupółkami, katują na różne sposoby i nic sie nie dzieje... ;]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Ale niektorzy pier***olicie, z kąd wy macie takie dane że sie dwa polamały że jest jeden w Pl co jeździ z Monsterem. Już mi się żygać chce takimi wypowiedziami. Ja jeżdze na dartmoorze(naszczescie juz niedlugo) z 888rc i jakoś nikt mnie w tych waszych super statystykach nie umieścił. Ramka jest mega wytrzymała jezdze na niej z 888 4 miesiace i dopiero teraz pojawiaja sie klopoty i to tylko delikatne. Pozdrawiam wszystkie pierdoły i bajkopisarzy.