nawet moja nazwa jest w linku :D
BTW bardzo fajna :D jeszcze jakies zwierzeta te osły i jelenie czy tam co i bedzie gites. a propo fajny dropik byłby z jej dachu
Nic sie nie zawali nie boj zaby juz nieco zmieniona jest konstrukcja brakowal podpor musialem tez nieco wybieg powiekszyc :]
Nie wiem tylko kurde jak z tymi kurami zasranymi , w srodkowej czesci jest podest 80 cm wstepnie i pod nim pomieszczenie na drob ( kura ma sednio 35 cm ) i teraz n ie wiem ile min mozna zrobic wysokie to pomieszczenie aby figury na podescie byly dobrze widoczne zwlaszcza zlobek a zarazem kury mialy miejsce i bylo zgodnie z przepisami tez :]
nie nie , przed katedra lezy kostka czy cos podobnego wiec odpada ;]
niestety ksztal w sumie jest dobry i za nic nie znalazlem miejsca na kurnik dalej gdzies wiec pozostalo wykombinowanie czegos takiego wydaje mi sie ze moze byc i nie jest to zle rozwiazanie , coz zobaczymy jak to sie spodoba ;], nie chce znow tylko wyroznienia dostac :D
ps i skonczyles ? to gratulacje ciezki kierunek ;]
wookie85 o widze w końcu kogos z architektury na dh-zone :) Tyle ze ja studiuje w krk na politechnice. Na którym roku jestes? Ja dopiero zaczynam ;/ a szopkka całkiem fajna , podoba mi sie ;p
Wiem, że ciężki..
Dlatego po 4 latach się poddałem i zrobiłem krok wstecz - przeniosłem się na OiZ:)
Ale od przyszłego semestru równolegle wracam na budownictwo (honor zobowiązuje:), tym razem zaocznie:)
oj ciezko cieżko i teraz tez wcale nie jest lekko. Moze nie ma duzo nauki ale pracy masa... i mało czasu na rower;/ dobrze ,ze juz zakończyłem sezon , teraz tylko kupuje części;p