DC vs. Zumbi
DC vs. Zumbi
Witam
Potrzebuję mocnej ramy do dh i fr.... Myślałem nad zumbi i dunconem cane corso.... Rama będzie używana z boxxerem. Proszę o OBIEKTYWNE opinie.
dziękuję
Potrzebuję mocnej ramy do dh i fr.... Myślałem nad zumbi i dunconem cane corso.... Rama będzie używana z boxxerem. Proszę o OBIEKTYWNE opinie.
dziękuję
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lol kolejny temat zalozony przez panów z duncon? cane corso widzialem w Szklarskiej i bardzo fajnie się prezentował i działał. Zumbi jeszcze nie widziałem, ale podobno jest niezłe bo przecież Śliwa na tym się ściga i sobie chwali. Cane corso ma lepsze zawieszenie i będzie lepiej działać. A może nowa rama Zumbi ta z vpp? Trudny wybór, lol.
Musiałem tak napisać bo inaczej skasował by mi posta:-P
Musiałem tak napisać bo inaczej skasował by mi posta:-P
www.foesracing.com
Action Jeździłem na obu, ale zastanawiać się nie miałem po co... poprostu cane zjada zumbi na śniadanie - toteż owego wybrałem...
Aczkolwiek zumbi nie jest złą ramą... i również można ją polecić ...aczkolwiek jeśli Oczekujesz miodnej pracy i dużej wytrzymałości - Bierz Cane ... jeśli tylko wytrzymałości ( choć słyszałem, ze już ponoć poległy jakieś...ale nie jest to sprawdzone) ze średnią pracą - zumbi...
Macie rację... ten temat bardzo szybko zniknie, gdyż na TYM forum publicznie niezbyt wolno wypowiadać się na porównaniach tych 2 marek... kto nie wie o co biega - odsyłam do śmietnika, zwanego "uwagi do dh zone" .
Taka polityka :] Wiecie...
Pozdrawiam!
Aczkolwiek zumbi nie jest złą ramą... i również można ją polecić ...aczkolwiek jeśli Oczekujesz miodnej pracy i dużej wytrzymałości - Bierz Cane ... jeśli tylko wytrzymałości ( choć słyszałem, ze już ponoć poległy jakieś...ale nie jest to sprawdzone) ze średnią pracą - zumbi...
Macie rację... ten temat bardzo szybko zniknie, gdyż na TYM forum publicznie niezbyt wolno wypowiadać się na porównaniach tych 2 marek... kto nie wie o co biega - odsyłam do śmietnika, zwanego "uwagi do dh zone" .
Taka polityka :] Wiecie...
Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
ja smigalem na cane croso z dhx`em 5.0(i nie byla to 10 minutowa przejazdzka) i z czystym sumieniem moge polecic ten set. zawieszenie pracuje swietnie - zarowno na malych, jak i wiekszych nierownosciach. ogolnie bardzo pozytywna rama :)
co do pracy zawiechy w zumbi - nie jest najgorsza, ale czegos jej brakuje... no i sztywnosc wachacza jest mniejsza niz w dc
co do pracy zawiechy w zumbi - nie jest najgorsza, ale czegos jej brakuje... no i sztywnosc wachacza jest mniejsza niz w dc