Kranked 6
Kranekd jest bardzooo slaby. Porpostu ogladajac go w kinie praktycznie zasypialem z nudow. Ujecie praktycznie tych samych rzeczy co w nwd film mial pokazywac w zasadzie to samo z tym, ze znacznie gorzej. Nwd mi sie srednio p odobalo, ale tak zeby raz ogladnac to spoko bylo. Natomiast Kranked to porazka. Z tych 3 filmow co w Krk byly najlepszy byl zdecydowanie CKD. Pzdr.
Ssij pento
Ja uzywam do tego programiku, ktory zowie sie RepGet. Link: www.google.plDareko pisze:jaki to byl prgram ze sie wklejalo ten link i startowalo za kazdym razem bo mi juz nie chce startnac dajcie ktos ten link
-
- Kontakt:
Całkiem fajny film, coś nowego, ciekawego. Bardziej mi się podobał niż NWD7. Ładnie nakręcony i muzyka pasuje ( mimo, że na codzień wole zdecydowanie mocniejsze granie )
Trochę szkoda, że nie zrobili czegoś w stylu Krankeda 4, ale nie jest źle.
Trochę szkoda, że nie zrobili czegoś w stylu Krankeda 4, ale nie jest źle.
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
Ja zasałem wersje która ma ponad 4 GB jakość pierwsza klasa ale dosyć długo sie zasysało normalne przy moim transwerze. Gorąco polecam ten film mi sie bardzo podobał szczególnie wyczyny Ben-a Boyko. Jeszcze chciałem dodać że kranked 6 jest filmem innym od wszystkich. Inny to znaczy lepszy :D
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
co do filmu to już w kinie wywarł na mnie dużo większe wrażenie niż NWD7 z wielu powodów:ZERO komerchy i powtarzających się trików,Kapitalne ujęcia i widoczki,super montaż oraz jakość,i idealnie dopasowana klimatem muza,co tu dużo gadać,poprostu jazda bez granic,live for freeride!Trzeba doceniać piękno przyrody i mieć freeride we krwi żeby to zrozumieć:P