Witam
A więc tak jak w temacie, gdzie mogę dostać NOWĄ oponę o rozmiarach 26" na 3.0". Rozchodziło by mi się o DURO, NOKIANA lub jakieś innej firmy oponkę. Jestem głównie ciekaw ceny, oraz sklepu w którym mógłbym dostać owe oponki. Z góry dziękuje:)
P.S. Proszę mi nie pisać ze są to kloce itp. Proszę również nie dawać propozycji używanych oponek:)
baloon21, skocz do rowerowego na Wolnosci (tego w poblizu targu, kolo torów tramwajowych - chyba połapiesz sie o który mi chodzi) i tam zagadaj z Łukaszem :)
Chłopaki bez problemu sprowadza Ci oponki i mozliwe, ze załapiesz sie na rabat :)
Nokiana w Polsce nie dostaniesz, były ściągane dla znajomych przez Gregoria i jakbyś zebrał większą ilość chętnych to i może 7anna się podejmie.
Ale z tego co wiem nie są już produkowane w rozmiarze 26"
no własnie micheliny dh 32s powinieneś dostać po 99zł /sztuka od harfy. Ja je miałem za tą cene właśnie, a normalnie guma stała 219zł bodajże. Wyprzedawali kloce, bo słabo schodziły.
Dzięki wszystkim za pomoc oraz propozycje (z których rezygnuję:) Może zabrzmi to trochę dziwnie ale zdecydowałem się na maxxis high roller 2.7 , która jest (tak mi powiedziano) szerokości duro jest 20 złotych droższa i wytrzymalsza, Jeszcze raz wielkie dzięki, oponki wypisane przez was na pewno w przyszłości będą brane w 1 kolejności po zajechaniu maxxisa :)