jezeli jestes naprawde poczatkujacy to nieladuj lepiej na tylnim kole ja dzisiaj postanowilem zaliczyc stairsgapa ladujac na tyle zamocno wypuscilem tyl i przyladowniu stracilem rownowage co skonczylem lotem posuwistym po polbruku . ( babeczka ktora to zobaczyl zapytala sie mnie co sie dzieje , ja lezac jeszcze na glebie " KORWA NIEWYSZLO " ;-) ) takze ku przestrodze nauccie sie manuala i ladowac dobrze na dwa kolka a potem sie za to wescie i to najlepiej na jakis hopach w lesie
ladujcie jak umiecie.. robcie to co wiecie ze zrobicie dobrze i bez niepotrzebnych gleb.. czasem warto sobie odmowic i powiedziec nie.. zdrowie jest tylko jedno..
ee tam koles kiedys sie najebal i na niskich lakach z mosty po schodach spadl (tego co wychodzi przy zoo) oblupal glowa dwa schodki (betonowe) mial rekonstruowane ucho, wiec twoja chistoria jest malo romantyczna
NOoo zycie tez jest tylko jedno wiec go nie zmarnuj!! Lepiej żyć krótko i miec z tego jakąssatysfakcje niz zyć długo i tak jak cała reszta szarych ludzi:/
[quote="pLuTiK"]eee....tam ********** ;]
lepiej odrazu uczyc sie tego co lepsze !
ja tez tak kiedys wyjebalem.....wiec nie paniQj .... ;][/quote]
hymmm..... czyli radzisz odrazu przejsc do backflipa ,supreman ,taliwhip
ja nei wiem co wy z tym wywalaniem ja sie nie wywalam tak czesto a jak juz to delikatnie ze prawie nie boli a na tyl dzis ladowalem delikatnie z okolo 1,5 m murka i nic mi sie nie stalo a stair gapa to sie laduje tak ze sie skladasz w schody i ladujesz na nich
[quote="bicer"]to quwa ziom....NAPISZ DO BRAVO !![/quote] widac ze z policji .Może nie zauważyłeś tego ze topic jest w dziale dla początkujących. Napisałem po to go, aby inni początkujący nie popełnili tego samego błędu, co ja,i nie rzucali się na żywioł bez przygotowania .