WAZNE - Tarnowskie Gory czy ktos go zna?
WAZNE - Tarnowskie Gory czy ktos go zna?
Maciej Ochmański Ul. Szopena 6 42-600 Tarnowskie Góry
Czy ktos ma kontakt telefoniczny do tej osoby ? Albo zna go osobiscie ?
Przez pomylke zostala do niego wyslana ramka FR2 na ktora ktos czesc dopiero dzis sie dowiedzialem ( ta osoba odemnie pika kupowal ) no i nie mam z nia kontaktu wiec moze ma jakis ? albo go zna i moglby cos sie dowiedziec ? bo nie wiem czy moge liczyc na ta rame czy mam sie z nia pozegnac :/
Czy ktos ma kontakt telefoniczny do tej osoby ? Albo zna go osobiscie ?
Przez pomylke zostala do niego wyslana ramka FR2 na ktora ktos czesc dopiero dzis sie dowiedzialem ( ta osoba odemnie pika kupowal ) no i nie mam z nia kontaktu wiec moze ma jakis ? albo go zna i moglby cos sie dowiedziec ? bo nie wiem czy moge liczyc na ta rame czy mam sie z nia pozegnac :/
www.mm-foto.pl
Do tego koles co podalem adres zostala przez pomylke wyslana ramka , sign rf2 , i powinna juz dojsc do niego w sumie , napisalem na gg ale cicho jak nie odezwie sie do jutra bede kombinowal , nie mam telefonu w allegro tez nie ma , wobec czego pytam sie czy ktos na forum zna go i moze pomoc ?
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
siema, kolesia nie znam ale pytam po ludziach. Na dniach dam znać co i jak. Mam nadzieje ze kolo bedzie wporządku i sie odezwie
jesli nie moge sie z kilkoma przejechać, mam nie daleko, w sumie 5 min, jak narazie popytam czy ktos go nie zna a potem najwyzej jak sie ramka nie znajdzie to bedziemy interweniować.
Pozdro
jesli nie moge sie z kilkoma przejechać, mam nie daleko, w sumie 5 min, jak narazie popytam czy ktos go nie zna a potem najwyzej jak sie ramka nie znajdzie to bedziemy interweniować.
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
hahah
to ja, tak ramke dostalem przez pomylke
jak wookie85 przeleje mi kase na konto za przesylke to wysylam paczke
freerider888 tak znasz mnie tylko niewiesz ze to ja :]
p.s. wookie85 a kontakt ze mna jest przez gg, telefoniczny i mailowy ( te dwa ostatnie podaje allegro) wiec qrwa cierpliwosci, 24h/dobe nie siedze przy kompie
to ja, tak ramke dostalem przez pomylke
jak wookie85 przeleje mi kase na konto za przesylke to wysylam paczke
freerider888 tak znasz mnie tylko niewiesz ze to ja :]
p.s. wookie85 a kontakt ze mna jest przez gg, telefoniczny i mailowy ( te dwa ostatnie podaje allegro) wiec qrwa cierpliwosci, 24h/dobe nie siedze przy kompie
-
- Kontakt: