Uważajcie na pierdolone osy w lasku wolskim !~
Wczoraj jak byłem z kumplami to tam prawie pod koniec tej DUALówki wjechałem na coś miękkiego (później okazało się ze to jest gniazdo os!) i sie dość mocno wyjebałem, oszołomiony usiadłem na jakimś pieńku, później patrze a tu całe gniazdo os leci na mnie, ciężko było uciec.... Efekty są takie ze mam 12 ukąszeń i kto wie czy nie więcej, noi jeszcze mam zjebaną psyche do tego miejsca :( Więc uważajce :)
OSY NA WOLSKIM !!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ja jestem z Niepołomic.
A to miejsce to było tam qrde nei za bardzo wiem jak to opisac ale spróbuje :)
NO całe zdarzenie miało miejsce na trasie DUALówce, PRAWIE na końcu traski, tam gdzie kończą się te wszystkie drogi, nie tam na tej prostej co sie wybija na droge asfaltową tylko tam gdzie kończy sie ta traska DH (tylko że to jeszcze przed tym końcem i na DUALówce:)) Po tych jakby "najebanychh " traskach tam gdzie się wjeżdża na tą prostą prowadzącą na asfalt. BYło to po lewej stronie tkaiego jakby spadu, coś ala "ścianki" pochyłej ale nei znowósz takiej wysokiej :) POLECAM UWAŻAĆ :)
A to miejsce to było tam qrde nei za bardzo wiem jak to opisac ale spróbuje :)
NO całe zdarzenie miało miejsce na trasie DUALówce, PRAWIE na końcu traski, tam gdzie kończą się te wszystkie drogi, nie tam na tej prostej co sie wybija na droge asfaltową tylko tam gdzie kończy sie ta traska DH (tylko że to jeszcze przed tym końcem i na DUALówce:)) Po tych jakby "najebanychh " traskach tam gdzie się wjeżdża na tą prostą prowadzącą na asfalt. BYło to po lewej stronie tkaiego jakby spadu, coś ala "ścianki" pochyłej ale nei znowósz takiej wysokiej :) POLECAM UWAŻAĆ :)