obrecz do 4x- supra bh vs mavic d321 vs?
obrecz do 4x- supra bh vs mavic d321 vs?
Szukam dobrej obreczy głownie do 4x, troche do lekkiego fr, dh, czasem moze na jakims dircie skoczy, ale glownie do 4x. Wymagania:
- rozmiar 26"
- cena max to ok. 130zł, chodz jesli byloby cos fajnego za np. 150zl to tez bym wziął, ale chcialbym jak najtaniej
- waga- najlepiej jak najmniejsza, max ok. 600g
- dosyc mocna
- musi być czarna
Najbardziej teraz interesują mnie supra bh (610g) i mavic d321 (570g), mavic jest troche lzejszy, ale ciut wiecej kosztuje. Moze ma ktos którąś z wymienionych obreczy i moglby cos o niej powiedziec ? Albo co innego polecalibyscie co spelnialoby moje wymagania ?
Ps. zapodajcie linki do sklepow gdzie najtaniej widzieliscie wymienione obrecze.
- rozmiar 26"
- cena max to ok. 130zł, chodz jesli byloby cos fajnego za np. 150zl to tez bym wziął, ale chcialbym jak najtaniej
- waga- najlepiej jak najmniejsza, max ok. 600g
- dosyc mocna
- musi być czarna
Najbardziej teraz interesują mnie supra bh (610g) i mavic d321 (570g), mavic jest troche lzejszy, ale ciut wiecej kosztuje. Moze ma ktos którąś z wymienionych obreczy i moglby cos o niej powiedziec ? Albo co innego polecalibyscie co spelnialoby moje wymagania ?
Ps. zapodajcie linki do sklepow gdzie najtaniej widzieliscie wymienione obrecze.
-
- Kontakt:
Witam ja bym mogł polecic alexrims fd26 obrecz bardzo fajna,dosyc lekka 490g i bardzo mocna jak na taka mase tor wytrzyma bez problemu lekkie dh tez spokojnie. Miałem kiedys koła na tej obreczy ale poszły do zyda jak sprzedałem duala.Chwile nawet jezdziłem z nimi po gorach i spisywały sie spoko. Jak chcesz wypasione koła za mała kase to nie ma innej obreczy. No i miały wypasiony zolty kolor i kosztowały 59zł od sztuki ale to było dawno temu na allegro.
-
- Kontakt: