KrossLevelA4?MeridaWhitewater?GiantRinco

max_biker
Kontakt:

KrossLevelA4?MeridaWhitewater?GiantRinco

Post autor: max_biker »

W najbliższym czasie planuję kupić rower. Jak wiadomo teraz się opłaca, bo są wyprzedaże rowerów z rocznika 2006. Narazie mam 500zł ale w najbliższym czasie powiniennem mieć więcej i chciałem sie was zapytać czy wiecie do kiedy trawają te promocje zimowe, żebym sie nie spóźnił... Jaki polecacie mi rower, który ma mi służyć jako rower zarówno do dalekich podróży (kilkdziesiąt kilometrów) jak również do jazdy po górach)? Zastanawiam się nad trzema rowerami, lecz środki finansowe wskazują mi na jeden z nich- Merida Whitewater, który mogę kupić za 1080zł. Pozostałe to Kross Level A4 i Giant Rincon. Ich cena katalogowa jest podobna (około 1700zł), ale tylko tą Meridę mam okazję kupić w takiej promocji w sklepie rowerowym. Co o tym myślicie?

Skracając to wszystko: Do kiedy są promocje zimowe i który rower wybrać?
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Gdybys wrzucil jakies linki do rowerow. GEneralnie kross z tego co pamietam ma calkie spoko osprzet. A prawda jest taka, ze rowery w tych cenach z reguly wszystko maja kiepskie. Dlatego zdeycdowalbym sie na kroosa, ktorego osprzet jest spoko.
Ssij pento
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

max_bikerzdecydowanie najlepszy osprzęt ma kross najlepszy amor itd. w tej cenie kross moim zdaniem wygrywa z giantem i meridą
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

złuz sobie rower od podstaw taniej cie wyniesie
moge ci sprzedac rame univege ht-550 i judy sl u-turn
kontakt \/ w dole
sorry za giełde
max_biker
Kontakt:

Post autor: max_biker »

Przepraszam że się powtarzam, ale czy odpowie mi ktoś na to pytanie: do kiedy są mniej więcej przeceny zimowe??
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

max_biker kurwa idz do sklepu popytaj zadzwon wyslij e-mail do jakiegos sklepu
dupy nie ruszysz tylko piszesz nikt tu nikt tu nie jest wrużką ani czarodziejką(czarodziejem ) WITCH CZY JAKOS tak :)
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

max_bikerto od kiedy będą przeceny to sobie ustala dystrybutor a nie my więc zadzwoni spytaj się a nie czekasz aż my łaskawie za ciebie to zrobimy my nie jesteśmy czarodziejami :)
ODPOWIEDZ