Zamówiłem rame drakastara z Mbika. Wszystko by było dobrze ,ale rama nie przyszła do mnie nawer po prawie dwuch tygodniach od zamówienie.Gdy dzwonie do sklepu pan albo nie odbiera alebo znajduje stosowną wymówke:?Co radzice mi zrobić czy czekać na tą rame, czy poprostu wstawić im negastywa. Nie che tego robić ponieważ maja rzeczy w arakcyjnej cenie:D Co robić ??????????
postrasz go tym tak z dwa razy ze jak np we wtorek ramki nie będzie to negatyw zasadniczo to działa a jak nie skutkuje to niestety lipa negatyw i już po sprawie
Pan mówi że wyslał ją w środe potem że w czwartek a jeszcze potem że w piątek, oni coś kręcą :D właśnie nie wiem co mam zrobić bo już mnie to denerwuje czy ktoś miał już zdarzenie z tym sklepem ?(mbike)
Czekaj
Ja u nich kupowałem i było załatwione szybko i konkretnie
U mnie w Warszawie paczki na poczcie stały do wtorku, ani nie dochodziły ani nie wychodziły. Nie wiem skąd ty jesteś ale te ****** strajki doprowadzają mnie do szału. Koleś na amor ode mnie czeka już 2-gi tydzień tak samo, inna paczka też opóźniona ode mnie.
A 3 do mnie z opóźnieniem minimum 3 dniowym.
Najlepiej pogadać sobie na gg i względnie trochę postraszyć :P Aczkolwiek MBIKE to bardzo dobry sklep i firma... Wziąłem kilka rzeczy i odbierałem na miejscu. Wiesz... teraz był strajk listonoszy - to bardzo utrudniało sprawę . Napewno Twój drag nie zginał i albo zaszło małe nieporozumienie, albo poprostupoczta zawiniła . Jak mówie - znam ich osobiście i przekrętów napewno nie robią...
Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Jebani listonosze, :D ale zależy co zamówiłem koła ride zona to wciągu 2 dni mi doszły a zamówiłem w tym samym czasie tą rame i nie ma jej do dziś. Zamawiałem także amor z krakowa nie wczoraj doszedł :D i szedł 2 dni, już sam nie wiem może spokojnie poczkem :)
roznie ide paczki sam sie jebie juz 8-10 dzien z dwoam kurwa :/ a pilna sprawa
niech ci przesle skan/foto potiwerdzenie albo numer paczki najmniej a jak nie to powiedz zeby sie cmokneli juz chyba ze ci zalezy to czeakaj nic nie zrobisz innego
ja u nich zamowiłem support i teraz uwaga w MAJU!!! i do teraz go nie ma;/ gadałem z kolesiem w pazdzierniku i gadał ze odsyła pieniadze z powrotem a pieniedzy ni chu chu :P
Ja u nich kupiełem draga co prawda rama doszła na drugi dzień ale przysłali mi porysowaną ramke było kilka rys nawet głębokich na górnej rurze... ale tam spiszyło mi sie i nie chciałem z nimi tego tłumaczyć..
no;p qmplowi zamiast obreczy siodelka przyslali cale kolo siodlo i stery:D i jeszcze zanim sie wyjasnilo pytali czy przypadkiem nie dostal juniora;p mnie zamiast DX32, 2x dx32;p i kierownice. Wiec walki sie im zdarzaja i to czestoooo, ale da sie dogadac z kasą wrocili od razu ; ) wiec lepiej poczekaj raczej napewno sie pojawi
mar3k :D - zwrociles? :P
A u mnie na ramce wyglada chocby ktos probowal z tarcze 300 mm wsadzic do ramy :P - po serwisie w mk :P ale nie mam tego za zle ;)