groochas pisze:taki mialbyc wypas a wyjdzie zenada. Ale i tak respekt za checi. Wytlumaczy mi ktos jak tam dojechac autobusem, gdzie wysiąść, gdzie iść?
Co wyjdzie to zobaczymy w niedziele.....
Z Nowego Kleparza najlepiej autobus 150... wystaidasz na przystanku przed ostatnim na ulicy Na Zielonki.... i tam masz rozgałęzienie dróg... idziesz w ulice Jurajską... i tam w połowie tej ulicy jest trasa.... zobaczysz bo z ulicy widać :)
Je*ana poczta polska, czekam na damper od poniedziałku i nie ma;/ W shimano inwentaryzacja wysyłki dopiero po świętach=/ Jak pech to pech=/ Powodzenia na zawodach=)
qrde ja sie troche zle czuje cos mnie lamie jakies przeziebienie chyba ale tak czy inacej w niedziele stawaiam sie na starcie czy fotki trasy beda , czy jakies dokladniejsze info co do trasy wali mnie to ja i tak przyjede chocbym mial sam autkiem przyjechac
cadabra pisze:Ja ma nie doleczoną kontuzje z Wierchomli, ale właśnie łąmie się czy nie jechać z Warszawy, moze we dwójkę łatwiej by było domknąć budżet wyjazdu i przy tym łatwiej też podjąć decyzje...
no w sumie czemu nie ..... tak na glowke by wyszlo po 80 zeta tam i powrot.
jak cos...
To proponuję się wieczorem zgadać i spróbować dogadać szczegóły. Nie pamiętam swojego gg więc napisz na madrytt@wp.pl
jak coś to też jadę, będę jutro o 8 przed kompem, pozdro
Nie umiecie czytac? Mówił kilka razy już że trasa ma być na niedziele i bedzie, czyli że wczesniej jej nie bedzie. Nie obchodzi nas co i jak, ma być na niedziele i tyle...
Nemero pisze:ODRAZU DEMENTUJE INFORMACJE ŻE TO TRASA NA KORZENIACH :)
BĘDZIE TO NA NOWEJ TRASCE KTÓRĄ WŁAŚNIE WYTYCZAMY, KOPIEMY I TUNINGUJEMY POD KĄTEM ZAWODÓW :) ! :)
ale jednak troche w dupe dajecie z tymi zawodam... :P byłem tam dzisiaj iiii jest nawet chopa JEDNA ! dalej juz mi sie tyrać z rowerem nie chciało (bo od godziny szukałem tej ''trasy'' ) i generelnie to tak pieknie i zachęcająco to nie wygląda, troche dziwnie ! chyba że pomyliłem miejsca... Ale kierowałem sie mapą.
tak więc ogień z dupy ! :))
i dozobaczyska :P
Jest może jakas krakowska ustwka, żeby razem tam dojechać ? ? ? ? ?
Ja tez dzis bylem i przedstawie moja subiektywna opinie. Trasa ma ok 130metrow i zjezdza sie ok 20 sekund moze mniej. Jedyna fajna rzecza na tej trasie jest ostatnia hopka,jest oczywiscie objazd ktory zajmie jakies 6 dodatkowych sekund albo lepiej czyli kto nie skoczy ten sie nie liczy. Na trasie jest jedno wybicie z ladowaniem na plaskie,jedna niby banda z tarka,ostatnia hopka z 6metrow lub objazd z mini step downem. Jesli ktos sie wybiera to niech wezmie ze soba 5 zapasowych detek gdyz jest pelno wystajacych korzeni z krzakow i co troche ktos kapcia lapie. Ja sie wybieram bo mam blisko,ale licze na to ze rano sie ustawimy i albo pojedzimy na dual albo do Myslenic(ktos wie czy wyciag jeszcze dziala?) Aaaa i proponuje zmienic nazwe na "Liga poludnia-z Nemerem przez łonke" ;)