SRS WOW?! wmp 10
-
- Kontakt:
SRS WOW?! wmp 10
Witam w wmp10 w ulepszeniach jest taka opcja jak "efekty srs wow: i jest takie jakby SRS(jakas kropka) i jak sie na to kliknie to jest do pobrania jakby jakis program lae sie go nie da pobrac wie ktos moze czy sa podobne programy tego typu ? i jeszcze na ile najlepiej miec ustawione te srs w wmp10 na jak najmniej czy jak najwiecej ? z gory dzieki za odpowiedzi
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Re: SRS WOW?! wmp 10
A to wszystko zależy od Twojego gustu. Ja na przykład niecierpię modyfikowania dźwieku jakimiś procesami. Dla mnie jest to tylko i wyłącznie jego pogarszanie. Ale to oczywiście kwestia gustu...
-
- Kontakt:
To gra calkiem fajnie jak masz zestaw glosnikow typu logitech za 2000zl i pokoj zrobiony tylko i wylacznie pod kompa z glosnikami dookola i idealna akustyka. ( kolega wlasnie tak ma i mialem przyjemnosc tego posluchac )
BTW. Moim zdaniem nic nie dorowna kolumnie... czystosc dzwieku na tym jego zestawie jest kosmiczna, ale ogolny power jaki daje kolumna ( ja mam 2x altus 120 W + tuba ) jest nie do pobicia, a dzwiek jest rowniez nienajgorszy - zwlaszcza z dobra karta muz
BTW. Moim zdaniem nic nie dorowna kolumnie... czystosc dzwieku na tym jego zestawie jest kosmiczna, ale ogolny power jaki daje kolumna ( ja mam 2x altus 120 W + tuba ) jest nie do pobicia, a dzwiek jest rowniez nienajgorszy - zwlaszcza z dobra karta muz
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com