Korba RPM

froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

truvativ FiveD będzie lepsza..mozna ją rozebrać na zzęsci a isflow nie..
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

FAJAczłowieku ty wiesz ile kosztuje dobra korba bmx ??? chyba nie prosze zobaczcie sobie ceny korb do bmx >> http://barspinshop.bmx.pl/podstrona.php ... egories=31# polecasz mu korby bmx no dobra oki są wytrzymałe ale jak kosztują 400pln za tą cene to też kupisz bardzo dobrą korbe mtb która będzie ważyć o te 600g mniej ja wiem że w streecie im mocniej tym lepiej ale jak mój rower do streetu ma ważyć 17kg bo nie było mnie stać na korbe za 700pln to wybacz nie każdy ma kase na nową korbe a jak ktoś nie pilnuje sobie dokręcania korb a potem pisze że mu 2 miechy przeżyła to gdzie jest sens jego wypowiedzi to nie korba była do dupy tylko gość nie dopilnował tematu i mu się kwadrat zjechał naprawdę chcecie żeby korby na kwadrat pożyły długo to "dokręcajcie korbe przed jazdą i zaraz po niej"
Gość

Post autor: Gość »

ja śmigam na FiveD tyle czasu i jest zajebista tylko gwint się troche skonczyl , bardzo mocna jak na kwadrat nie to co ALIVIO i ISOFLOW które mi sie rozjebały . Ogolnie to bede ją zmieniac , bo kwadrat to lipa troche .... polecam isis a tak o to kup coś zwyklego i oszczedzaj na isis bo i tak nie pojezdzisz na tym nie wiadomo ile
ODPOWIEDZ