prodidigy pisze:to chyba w życiu big hita nie widziałeś bo ma owalne rury i przedewszystkim jest na kółko 24 z tyłu chyba że zamówisz wahacz na oś 12. ale to i tak nie to. tylko co? :D
Wydaje mi sie ze to moze byc jakis starszy model. a do biga mozna bezproblemowo dokupic wahacz na 26" wiec wiesz jak jest
O co wy się kłucicie ?! morthias napisał że to Carcass Black Horse, i po zdjęciu to doskonale widać. Ale nie kupował bym tego, nie dlatego że to jest zła rama, bo w życiu na czymś takim nie jeździłem, ale choćby dlatego ze facet chce go upchnąć jako coś innego ! Czy to Wam czymś nie śmierdzi ?
piotrex pisze:prodidigydoradziles mu nie chcacy najlepiej-rower przekatowany,nie warty tej kasy...
czytaj ze zrozumieniem, nie o tej ramie z allegro pisałem. ja osobiście bym nie kupił tej ramy... wątpię żeby koleś który to sprzedaje nie wiedział że to jest nie big hit więc kręci i szuka frajera. za 4000 i tak można kupić coś sprawdzonego i w sumie lepszego bo cena nie poraża a wręcz jest zupełnie przeciętna i do tego wałek z ramą :|