Siemka. Z góry mówię, że szukałem i nie znalazłem tego o co mi chodzi. Jaki polecacie dobry napinacz, widziałem, że wiele osób poleca PMsocho, a np. Truvativ ?
Jak chcesz napinacz to jest w moim podpisie ;d A co do pm socho a truvativ to wolalbym truvativa mi sie bardzoje podoba i wogóle.O pm socho bylo wiele razy,jak chcesz to poszujaj
greenman właśnie tak przeglądałem allegro i rzucił mi się w oczy ten twój truvativ... Skoro twój to się zapytam: to jest zestaw gotowy do montażu od razu, czy trzeba jeszcze coś dokupić. On jest nowy, czyli nigdy nie zakładany i nie używany... Masz do niego oryginalne opakowanie? Czemu tak tanio :p ??
Johnyk jest to nowy napinacz ze sklapu.Sprzedaje tak tanio poniewaz teraz mam single speed i jest mi on niepotrzebny.Kupiłem go z zamiarek zalozenia i zmiany singla ale wyszlo inaczej.Nie mam do niego zadnego pudelka,poniewaz nie dostalem ;/.Jest to kompletny zestaw nic tylko zamontować.Wchodzi pod karzdy suport 68mm. moje gg 7872846
Ja bym wziął Truvativa Boxguide tego za 160 chyba.Mam go i jestem bardzo zadowolony. Ładnie, cicho pracuje, napina porządnie, można sobie wsztsko ustawić tak jak się chce. A o PM Socho wiem, że są ciężkie. Polecam Truvativa.
Moja fura :D
http://images2.fotosik.pl/286/91b1679fab439772.jpg
Ja mam truvativa Box Guida Polecam w 100% mozna idealnie wyregulowac dwoma śrubami i nawet jak bedzie cos taro to plastik sie nie wyciera!!! Jedyny mankament to łożysko ślizgowe które trzeba raz na czas nasmarowac bo gwiżdże ale jak nie nasmarujesz to nic nie bedzie
Ja miałem truvativa boxguide'a i również był super, chodza teraz używki dość tanio (sam niedawno sprzedałem), a może prowadnica dzikusa ? www.massivemachine.com
Mi się bardzo podoba...