siema wszystkim.moze i ten temat wyda sie wam denny..i pewnie sie setki razy podobne pojawialy...no ale mam prosbe poradzcie mojej (jeb**tej)siostrze.otoz wymyslila se ze chce pojsc (tak jakby) w slady braciszka(tzn. moje) i ze chce zaczac jezdzic w streecie...i nie wie jaki rower se kupic...wiec wezcie jej z laski swojej cokolwiek doradzcie..prosze was o to bo ja nie mam zamiaru jej w niczym doradzac, pomagac (moze i to chamskie zachowanie...ale mam powod ku takiemu zachowaniu;p)...ja se tak myslalem ze moze dobry byl by mongoose fireball2006...ale czy to rower odpowiedzni dla dziewczyny( zwlaszcza poczatkujacej)?a wiec piszcie co uwazacie...na ten temat...co byscie wy jej doradzili..z gory dzieki i pozdro dla wszystkich bikerow:p....aaa bym zapomnial macie tu tak wrazie co jej gg...4dwa9trzy1siedem
mczuszuhehe tez tak myslalem 2 mies. temu tzn. ze jej przejdzie...ale ona nadaje o tym ze chce jezdzic caly czas...bez przerwy..szczerze to ja juz jej sluchac nie moge....a ta jej gadka sie nasilila ostatnio bo ma urodziny niedlugo i kase dostanie i chce se od razu cos kupic...problem w tym ze nie wie co..bo sie po prostu na tym nie zna...ja jej odradzam caly czas...ale ona wie lepiej co chce;/a ja sam nie wiem jaki jest rower taki w sam raz dla lasek dobry...
biker... a moze by kupiła ode mnie co?? Bo mam do sprzedania sztywniaka idealnego do nauki. ja sie na nim uczyłem no i jestemz niego abrdzo zadowolny :) Napisz do mnie na gg to pogadamy. 6307503 to moj numer gg
ja masz piwnice to zrób tak: kup finger bajka postaw w piwnicy, powiedz jej że masz dla niej rower zajebisty, idź z nią do piwnicy i z fanfarami odsłoń finger bajka hehe odwidzi się jej a właściwie ile ma lat? i jakiej jest postury? czyt. jak silna, jak się dowiesz to pizdnij ja w nogi zobacz czy stoi i ogłos werdykt czy się nadaje na rower czy nie a zwłaszcza do streetu hehe
No dobra ... żartuje:P Masz jakiś tam rower to kupujesz ramę - np. Draga 14 (np. ode mnie ), a potem sprzedajesz jej swoje części ( zależy jaki układ między Wami... drożej albo taniej :D ) a sobie kupujesz nowe. Wszystkiego oczywiście ze swojego roweru nie zepchniesz, ale pare części może sobie wymienisz, a siostra będzie miała z nich pożytek ( wilk syty i owca cała:D)
I ja bym do takiego rowerka nie wsadzał sztywnego widelca, tylko jakiś amorek ( nawet byle jaki suntour )... a to dlatego, że dziewczęce nadgarstki raczej nie są przyzwyczajone do dużych obciążeń.
sztywniaka? zeby jej rece odpadły? amor musi być najlepiej miekki :] Sign tu bedzie dobrym wyborem chyba że jak chcesz to możesz złożyć jej coś ciekawego