ale rowerek -może kupić
ale rowerek -może kupić
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28713119 Właśnie czy opłaca się kupić ten rower i za ile. wygląda nieprzeciętnie i zastanawiam się nad jego kupnem. licze na opinie
<wow>
jednym słowem zarąfakenbiściefantakurwastyczny rowerek nie zastanawiaj się długo dzwoń do kolesia i pytaj ile chce za niego bo sprzątnie ci go ktoś z przed nosa....rower pancerniak dobry do zaawansowanej jazdy a nie na początek...(też chciałbym taki na początek-ja zaczynałem od ramy MIELEC i to już było nieźle :P:P)....
pozdro1200
"trzymajmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"
pozdro1200
"trzymajmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"
lasek
-
- Kontakt:
toz to jest oryginalna ramka orange. nie wiem, moze gosciowi sie pomerdalo, a moze wszystkie hitman'y robia recznie, tego nie wiem. ale widzialem te ramke z bliska i jest "kropka w kropke" z ta na zdjeciu.
moim zdaniem rowerek jest zajebisty. jesli masz kase to dzwon do typa i sie pytaj za ile go pusci. mysle ze taniej niz 3tys to go nie wyrwiesz, ale kto wie
moim zdaniem rowerek jest zajebisty. jesli masz kase to dzwon do typa i sie pytaj za ile go pusci. mysle ze taniej niz 3tys to go nie wyrwiesz, ale kto wie
sikun jestes...
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
grinder:
tak sie sklada ze orange hitman jest z cromo tak samo jakwiele innych porzadnych ram wiec nie ******* farmazon
to jest najnormalniejszy, najzwyklejszy orange a ktos zarzucil haslo ze za ta cene nikt by nie dawal roweru na tej ramiem, koles zauwaz ze jeszcze minimalnej nie dobilo a minimalna moze byc kolo 3000
tak sie sklada ze orange hitman jest z cromo tak samo jakwiele innych porzadnych ram wiec nie ******* farmazon
to jest najnormalniejszy, najzwyklejszy orange a ktos zarzucil haslo ze za ta cene nikt by nie dawal roweru na tej ramiem, koles zauwaz ze jeszcze minimalnej nie dobilo a minimalna moze byc kolo 3000
czy czytaliscie opis aukcji
[cytat] "OrangeHITMAN 14``,cro-mo- >>"hand made"<< pancerna rama wytrzyma wszystko, Marzok Bomber mz Race(105mm),stery FSA Orbit XL,wklad FSA maszynowy,korba FSA Extreme,rafki Alex dm 24,piasty Deore,hamulce hydrauliczne Deore 525,opony TIOGA white tiger 2,5,kierownica i mostek TIOGA,przerzutka tyl LX,grip SACHS power extreme 8.,TIOGA D-flange.,pedaly Fishbone-jestnowy,swoje wazy ale za to bardzo solidny,poza tym nie spotkasz podobnego w calym miescie,osprzet wzorowany na katalogowym. " [cytat]
pozdro
[cytat] "OrangeHITMAN 14``,cro-mo- >>"hand made"<< pancerna rama wytrzyma wszystko, Marzok Bomber mz Race(105mm),stery FSA Orbit XL,wklad FSA maszynowy,korba FSA Extreme,rafki Alex dm 24,piasty Deore,hamulce hydrauliczne Deore 525,opony TIOGA white tiger 2,5,kierownica i mostek TIOGA,przerzutka tyl LX,grip SACHS power extreme 8.,TIOGA D-flange.,pedaly Fishbone-jestnowy,swoje wazy ale za to bardzo solidny,poza tym nie spotkasz podobnego w calym miescie,osprzet wzorowany na katalogowym. " [cytat]
pozdro
a może lepiej to :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28666106
Jeszcze mogę sprzedać do tego amorka
np. Mozo Soul X za 900 zł
albo marzocchi Mz comp za 400 zł lub mz race za 500 zł
albo Marzocchi EXR Supra za 800 zł
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28666106
Jeszcze mogę sprzedać do tego amorka
np. Mozo Soul X za 900 zł
albo marzocchi Mz comp za 400 zł lub mz race za 500 zł
albo Marzocchi EXR Supra za 800 zł