Co to znaczy rozwiazanie tymczasowe? :-) zeby tymczasowo kupowac tarcze mechaniczna? czyli mysle ze docelowo chcesz wstawic hydraulika tak? ja mysle ze tymczasowo kup sobie v-ke jakas tania i dobra sa takie Nie szkoda kasy na "tymczasowa" tarcze ...
to juz lepiej niż motować tarcze mechaniczną.....
kupić jakas ciulową obręcz na allegro pod V`ki i jakiegos V-ka i i tak wyjdzie taniej niż mechanik....
a te 100 zł więcej dołożyć później do hydraulika :)
a masz juz hampla na przod? bo jesli tak to ja bym sobie zamienil na tyl i juz
jesli nie masz to moze tak jak mowi fixxxer ale musisz sobie policzyc co bardziej sie oplaca
tarcza to okolo 250 300 zeta tak?
a rawka pod v-ki i v-ki to moze razem byc z 70 zeta (40 rawka i 30 hampel) i jezeli nie przepleciesz sobie sam kola to 30 zeta za przeplot wiec 100 zeta to troszke sie zaoszczedzi
Nawet gdy kupisz lepsza obrecz to i tak jestes do przodu bo Alexa DM18 za 60 zeta wyrwiesz plus v-ki za 28 zeta br-m420 i masz komplet za 88 zeta plus przeplot 30
a sprzedawac zaraz tarcze na allegro to sie duzo straci ... kupisz za 300 hampla zeby go potem za 200 sprzedac jak dobrze trafisz i kaski nie masz musisz najpierw sprzedac zeby potem kupic hydraulika jak juz dozbierasz ... i to tez zalezy jak szybko dozbierasz bo majac juz tarcze mech to kaska sie bedzie szybciej rozplywac na piwko :-) a jak bedziesz mial v-ki i wolna obrecz pod tarcze to szybciej sie kaska uzbiera :-) LOL
tylko że komplet ( hamulec grimeca system 6 + tarcza + piasta kosztuje 220zł hamuje całkiem nieźle) / hamulec black box i tarcza kosztuje 240 zł
jak bym kupił grimece to już miał bym piaste i mógł bym składać koło 24 cala.
jak kupie black box'a bede mógł dłużej hamować.
co wybrac???
na przód nie planuje hydraulika, ale to dopiero jak wyjdzie nowy mantiou stance pod sztywną ośke.
A wy jesteście debile on sie pyta co wybrać grimece z piastami czy black boxa!!!!!!!!!!!!
Odpowieddzie mu konkretnie a nie gadacie głupoty !!!
Pamiętajcie ze on hce składać sobie drugie goło na 24cale!! i mu sie przyda ta piasta więc piszcie na temat!!!
"dziadek" - to była taka aluzja że poprostu będzie dłużej mi słuzył.
właśnie nie wiem co wybrać bo w black boxach mam większą tarcze.
a do grimeci bede musiał se kupić nową bo tam jest tarcza na 5 otworów