Lycra w głowie, Freeride w sercu
dzięki everybady za opinie, poprosiłbym o jakieś szczegóły jak się komuś motaż nie podobał, jako że jestem tym osobiście zainteresowany :)
jeszcze jeden adres:
http://tv.isg.si/site/filebrowser/gorz
i jedyny plik jaki tam jest.
daje rade ściągać ??
jeszcze jeden adres:
http://tv.isg.si/site/filebrowser/gorz
i jedyny plik jaki tam jest.
daje rade ściągać ??
"Hey ho lets go!"
Filmik Bardzo fajny przypomina mi delikatnie Clorophille ale jest lepszy i nie zanudza jak tamta produkcja :] muza dobra prawidłowo nakreca cały film bardzo fajna jazda to że nie ma dużo jakiś ostrych (pare jest grubszych motywów nie mówie że nie ma ;P ) akcji nic nie szkodzi Film jest świetny. Uważam że produkcja jest spełniona gdy oglądająć ją nachodzi nas wielka chęć wyjścia na Bike/a ;) podczas oglądania ;D a np taka mnie teraz złapała chociaż jestem zmęczony po całym dniu jazdy :] pozdro
http://filips.pinkbike.com/
nie no zostałeś moim ulubionym użytkownikiem tego forum ;)groochas pisze:Montaż - kulawy, hardcore - nie stwierdzono. Ale mi sie podoba. Widac u chłopaków ze w rowerach widzą pasje. Ogląda sie przyjemnie. Bardzo ładna jazda chłopka na czarnym faith. Pozdrawiam i czekam na produkcje 2007
A jakieś konkretne uwagi do montażu ?
"Hey ho lets go!"
-
- Kontakt:
co do montazu to za duzo fade in black to co lizard pisal, mogl by byc troszke szybszy( nie mowie tu o jezdzie a o montazu) szybsze przejscia itp. Za duzo tych zdjec:/ to juz mowilem innym to moze nie przeszkadza ale mozna to bylo usunac albo zastapic czyms innym bo film to film a nie pokaz slajdow. I chyba tyle co po 1 ogladnieciu ja zalwazylem
Mi sie podoba w tym filmie to, że nie pokazuje chłopców harcorowców, którzy najebiają zeby byc fajni, elo i wogole robić coraz lepsze triki.
Tylko widać kolesi którzy maja juz pare lat wiecej i którzy jeżdzą dla siebie.
Nie ma tu szpanu, cfaniactwa, itp... widać kilku dobrych kumpli, którzy czerpią przyjemnośc z samego faktu jazdy.
I dlatego dla mnie ten film jest w trójce najfajniejszych amatorskich filmów, które kiedykolwiek widziałem.
Pozdrawiam.
Tylko widać kolesi którzy maja juz pare lat wiecej i którzy jeżdzą dla siebie.
Nie ma tu szpanu, cfaniactwa, itp... widać kilku dobrych kumpli, którzy czerpią przyjemnośc z samego faktu jazdy.
I dlatego dla mnie ten film jest w trójce najfajniejszych amatorskich filmów, które kiedykolwiek widziałem.
Pozdrawiam.
motomysz dzieki za koment ale nie dla tego, że pochlebny tylko za to że ujałes sedno... jazda 4fun i dla siebie :)
co do HC to uwazam że dużo zalezy od kamery i od ujęcia... (noi szczęścia-gdyby udało sie zkamerowac kilka gleb w tym roku... ;) ) W przyszłym sezonie poziom napewno sie podniesie zarówno naszej jazdy jak i filmowania.
dzieki wszystkim za uwagi
Pozdr i dozo na szlaku :)
co do HC to uwazam że dużo zalezy od kamery i od ujęcia... (noi szczęścia-gdyby udało sie zkamerowac kilka gleb w tym roku... ;) ) W przyszłym sezonie poziom napewno sie podniesie zarówno naszej jazdy jak i filmowania.
dzieki wszystkim za uwagi
Pozdr i dozo na szlaku :)
mnie się bardzo podobał... ładny to po pierwsze, inny niż wszystkie, w sumie całkiem porządnie zmontowany... no i podoba mi się jazda po górach, której chciałbym móc uprawiac wiecej, ale na podróże potrzebna jest kasa.
Ogólnie to jedyną rzeczą do której na prawdę mogę się przyczepić to zdjęcia i jedno ujęcie które było robione pionowo - po lewej i prawej pokazuja się czarne pasy - strasznie tego nie lubie :)
Ogólnie to jedyną rzeczą do której na prawdę mogę się przyczepić to zdjęcia i jedno ujęcie które było robione pionowo - po lewej i prawej pokazuja się czarne pasy - strasznie tego nie lubie :)
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać