Lycra w głowie, Freeride w sercu

Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Zajebisty! :D

Przede wszystkim jak dla mnie duzy plus za spore wstawki enduro, a nie tylko skakanie na kilku hopkach na jednej/dwoch miejscowkach, jak w wiekszosci polskich filmow...
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

nie idzie z niczego sciągnąć:/
Dareko
Kontakt:

wrzućcie to na jakis pożadny server no=)

pozdRower
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

dzięki everybady za opinie, poprosiłbym o jakieś szczegóły jak się komuś motaż nie podobał, jako że jestem tym osobiście zainteresowany :)

jeszcze jeden adres:

http://tv.isg.si/site/filebrowser/gorz

i jedyny plik jaki tam jest.

daje rade ściągać ??
"Hey ho lets go!"
MarcinN
Kontakt:

Post autor: MarcinN »

tv.isg to dobry serwis, ale na stronce jest napisane żeby nei dawać linków bezpośrednio do filmów! tylko do swojego folderu czy czegoś takiego
goRz
Kontakt:

ok sorry to ten link

http://tv.isg.si/site/filebrowser/gorz

chyba działa nie?
"Hey ho lets go!"
GiantAc
Kontakt:

Post autor: GiantAc »

Filmik Bardzo fajny przypomina mi delikatnie Clorophille ale jest lepszy i nie zanudza jak tamta produkcja :] muza dobra prawidłowo nakreca cały film bardzo fajna jazda to że nie ma dużo jakiś ostrych (pare jest grubszych motywów nie mówie że nie ma ;P ) akcji nic nie szkodzi Film jest świetny. Uważam że produkcja jest spełniona gdy oglądająć ją nachodzi nas wielka chęć wyjścia na Bike/a ;) podczas oglądania ;D a np taka mnie teraz złapała chociaż jestem zmęczony po całym dniu jazdy :] pozdro
http://filips.pinkbike.com/
MarcinN
Kontakt:

Post autor: MarcinN »

Bardzo fajny film, moim zdaniem jest oryginalny na tle innych produkcji. Ogólnie pokazuje, że czerpiecie dużą frajdę z jazdy na rowerze i to się liczy.
Pozdro!
goRz
Kontakt:

groochas pisze:Montaż - kulawy, hardcore - nie stwierdzono. Ale mi sie podoba. Widac u chłopaków ze w rowerach widzą pasje. Ogląda sie przyjemnie. Bardzo ładna jazda chłopka na czarnym faith. Pozdrawiam i czekam na produkcje 2007
nie no zostałeś moim ulubionym użytkownikiem tego forum ;)
A jakieś konkretne uwagi do montażu ?
"Hey ho lets go!"
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

np. mi sie strasznie nie podobaly te fade in/fade out co chwila... wygladalo troche jak pokaz ruchomych slajdow.
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

1.Za długi
2.Dziwne, bo mam wrażenie ogladajac jak byscie smigali 5km/h , tylko w niektorych momentach widac troche emocji, predkosci... W polowie mialem ochote wyłączyć.
3. Szkoda tego ns :-(
4. ogolna ocena 6,5 / 10

Pzdr.
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

co do montazu to za duzo fade in black to co lizard pisal, mogl by byc troszke szybszy( nie mowie tu o jezdzie a o montazu) szybsze przejscia itp. Za duzo tych zdjec:/ to juz mowilem innym to moze nie przeszkadza ale mozna to bylo usunac albo zastapic czyms innym bo film to film a nie pokaz slajdow. I chyba tyle co po 1 ogladnieciu ja zalwazylem
Dareko
Kontakt:

film oddaje fajny klimat freeridu, bardzo fajne miejscówki, jazda tez mi s8ie podoba, ogólnie filmik sie przyjemnie ogląda, szkoda tych nsów:/

pozdro
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Mi sie podoba w tym filmie to, że nie pokazuje chłopców harcorowców, którzy najebiają zeby byc fajni, elo i wogole robić coraz lepsze triki.
Tylko widać kolesi którzy maja juz pare lat wiecej i którzy jeżdzą dla siebie.

Nie ma tu szpanu, cfaniactwa, itp... widać kilku dobrych kumpli, którzy czerpią przyjemnośc z samego faktu jazdy.

I dlatego dla mnie ten film jest w trójce najfajniejszych amatorskich filmów, które kiedykolwiek widziałem.

Pozdrawiam.
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

motomysz dzieki za koment ale nie dla tego, że pochlebny tylko za to że ujałes sedno... jazda 4fun i dla siebie :)

co do HC to uwazam że dużo zalezy od kamery i od ujęcia... (noi szczęścia-gdyby udało sie zkamerowac kilka gleb w tym roku... ;) ) W przyszłym sezonie poziom napewno sie podniesie zarówno naszej jazdy jak i filmowania.

dzieki wszystkim za uwagi

Pozdr i dozo na szlaku :)
Xard
Kontakt:

Post autor: Xard »

mnie się bardzo podobał... ładny to po pierwsze, inny niż wszystkie, w sumie całkiem porządnie zmontowany... no i podoba mi się jazda po górach, której chciałbym móc uprawiac wiecej, ale na podróże potrzebna jest kasa.

Ogólnie to jedyną rzeczą do której na prawdę mogę się przyczepić to zdjęcia i jedno ujęcie które było robione pionowo - po lewej i prawej pokazuja się czarne pasy - strasznie tego nie lubie :)
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
tywonek
Kontakt:

Post autor: tywonek »

Mnie jakoś nie ruszył. Nie to żeby był kiepski, ale zwyczajnie mi nie pasi taka konwencja. Tak czy owak pozdro dla ekipy.
www.cykloza.pl
Wandal
Kontakt:

Post autor: Wandal »

jak się nazywa utwór i wykonawca utworu rozpoczynającego się po 8:16 ??

Pozdrower Wandal
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

[quote="Wandal"]jak się nazywa utwór i wykonawca utworu rozpoczynającego się po 8:16 ??

Laid back - Bakerman (ta nowsza wersja)

płoszę bałdzo
ODPOWIEDZ