Mongoose grand marquis

Rod
Kontakt:

Mongoose grand marquis

Post autor: Rod »

Wiatam
Mam jedno wielkie pytanko. Zastanawiam sie nad kupnem tej oto ramki. Czy kalkuluje sie to kupic, jaki najlepiej wsadzic tam damperek i wogole co sadzicie o tej ramie :
http://www.allegro.pl/item151553125_mon ... azja_.html
Prosze o jakies sensone opinie i komenty
Pozdrawiam
Diabel
Kontakt:

Post autor: Diabel »

Hmm ta ramka jest calkiem spoko ;] Sam bym sobie ja kupil gdybym nie mial co z pieniedzmi zrobic;/ Moongose jest świetny mam jednego fulla od 7 lat mimo ze katowalem go przez tyle lat i nic mo sie nie dzieje wienc firma godna polecenia mimo ze malo znana w Polsce Wszystko zalezy do czego chcesz jej uzywac Jak do Dh to raczej takiego delikatnego Jak do dropow to za malo ma skoku zeby na tym dropic ;]
Pozdrawiam
Kontakt:

Post autor: Rod »

hmm jesli chodzi o przeznaczenie. Lekkie DH, jazda po lesie (szczeggólnie w dól :)) poprostu poszalec troszke w lesie , a co do dropów raczej odpadaja mam jakąś blokade w głowie :)
Amorek jaki mam zamiar tam wsadzic to Super T 2001 (150 skoku )
Diabel
Kontakt:

Post autor: Diabel »

Jesli do lekkiego Dh to mysle ze bedzie Ok ale nie wiem czy nie poczekalbym na jakoms lepsza okazje cos co mialo by wiencej skoku bo jak kazdy wie wiencej skoku wieksze mozliwosci ;] i do czego nie trzeba by bylo od razu po zakupie dokladac bo ten amorek co jest w ramce to padaka i do tego zajezdzona ;] gosc chce 600 zl dolicz dobry uzywany amorek w granicach 400 zl i masz tysiaka
Kontakt:

Post autor: Ukaszek_Wawa »

do fr to lepiej bmxa :)
Charlie
Kontakt:

Post autor: Charlie »

No to właśnie ja sprzedaję tą ramkę. Jak jeszcze chiałem na niej jeździć to miałem w planach kupić do niej damper RS Pro Deluxe. No ale ostatecznie olałem to. Ramę sie opłaca kupić bo 600zł to nie jest dużo i za 200zł trafisz odpowiedniego dampera do tego i bedzie ok. Jak coś to pytajcie o ramę, zawsze pomogę.
Już niedługo foty roweru...
ODPOWIEDZ