Co do firmy Transition to proponuję zajrzeć na stronę Cykloza.pl , niejaki Jarek ma od nowego roku zacząć sprowadzać je do Polski :D
(taka mała reklama kolegi)
Ja bym chyba Akitę wziął lub poszukał czegoś ciekawego w używanych ramkach...
JumpintheFiRetez myslałem ale jesrt tylko rozmiar 18 a to zdecydowanie za dużo. bazmekniestety okazało sie ,ze facet który miał od mnie kupic rame niebierze jej.
bodzio2k wg tego co pisze na polskich opisach tej ramki to preferowany skok widelca to 170mm a mysle ze dobra rama bedzie akita albo jakis uzywany banshee charepal(jakos tak sie to pisze ;p)
http://www.pinkbike.com/photo/877801/ ja bym proponowal to naprawde wypas ramka diabel na niej sniga z shiverem sc a ten jest niziutki i naprawde jest super. POZDRO
Michał DHzgodze sie,to jest naprawde super rama.Jezdzilem przez kilka dni na enduro expercie 06 z foxem 5.0 air i foxem vanem rc2 z przodu i zakochalem sie w tym secie...
widze , ze prawie wszystkie ramy sa trudno dostepne w naszym pieknym kraju. Osobiscie myslałem nad takimi ramami:
sc bullit
sc hecker
spec bh sport
dc akita
jescze niewiem z jakim amorem bende to sobie składał moje propozycje to:
rs pike
rs argle
mz z.1
mz dj 1 (130mm) tylko pewn niejestem czy robią z takim skokiem.
manitou sherman
Jedna wersja jest zrobienie czegos slopestylowego czyli rama z arglem lub dj-em
albo cos berdziej do fr czyli n.p bullit z z.1
Skłaniam sie do wyposrodkowania tych dwóch wersji i zrobienie sc heckler\bullit + pike.
Dodam iz jestem dosz lekki bo waze 55kg
pozdrawiawiam milkman