Dragster vs Cocina
Dragster vs Cocina
Która rama jest lepsza??
I czym one się różnią??
I czym one się różnią??
http://www.pinkbike.com/photo/1205855/
-
- Kontakt:
Dragster vs Cocina <lol2> jakies nowe ramy ? LFa-a ?? mmmm Dragster :D Cocina ;) myslałem ze jest Drug , Dragstar i Cocaine :P
... Dla mnie Drag z 2003 :) fest mocny
Róznice:
Dragstar ma element CNC przy suporcie i wspaw pod główką zeby cięzej ją urwac :P
Cocaina - podobno grubsze scianki ogółem w ramie ale niewiem czy prawda
Cocaina 9/10
Dragstar 10/10
... Dla mnie Drag z 2003 :) fest mocny
Róznice:
Dragstar ma element CNC przy suporcie i wspaw pod główką zeby cięzej ją urwac :P
Cocaina - podobno grubsze scianki ogółem w ramie ale niewiem czy prawda
Cocaina 9/10
Dragstar 10/10
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
"froger34 co do okazyjności oferty to masz racje... rama znosząca monstera za 279zł :D taniej to chyba nawet w tesco nie ma:D"
Chodzi mi o "rama znosząca monstera za 279zł" mosnter za 279zl ? Ciekawe kto tu nie umie czytac ... normalny czlowiek wywnioskuje ze tu jest napisane ze monster kosztuje 279zl ale no tak ... tutaj sa sami analfabeci ;p Przeczytajcie jeszcze raz na spokojnie ... "rama znosząca monstera za 279zł". Tak jak napisal poprzednik " Czytanie ze zrozumieniem się kłania.." :)
Chodzi mi o "rama znosząca monstera za 279zł" mosnter za 279zl ? Ciekawe kto tu nie umie czytac ... normalny czlowiek wywnioskuje ze tu jest napisane ze monster kosztuje 279zl ale no tak ... tutaj sa sami analfabeci ;p Przeczytajcie jeszcze raz na spokojnie ... "rama znosząca monstera za 279zł". Tak jak napisal poprzednik " Czytanie ze zrozumieniem się kłania.." :)
-
- Kontakt:
Nie, żebym coś mówił, ale warto czasami użyć opcji SZUKAJ, albo chociaż się trochę rozejrzeć. Kilka tematów pod tobą jest mój temat o tytule: Dragstar czy Cocaine. Jakbyś nadal nie umiał znaleźć to nasz tu link: http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=32764
Ja na miejscu moderatorów zamknął bym ten temat,
bo wszędzie trąbi się, jak ktoś napisze coś zupełnie innego niż było, że było, a tu zauważyła to jedna osoba no i ja...
Ja na miejscu moderatorów zamknął bym ten temat,
bo wszędzie trąbi się, jak ktoś napisze coś zupełnie innego niż było, że było, a tu zauważyła to jedna osoba no i ja...
Medu normalny człowiek wywnioskuje że chodzi o rame bo każdy wie po ile dragi chodzą a ty ***** się czepiasz
NORMALNy człowiek wie w jakich granicach cenowych znajduje się monster a co chciałeśkupicza 279zł uhyhyhy to niech ci ktoś ulepi z palsteliny i siędomyślaj bo dość szybko pisze i błedy się kradają w tym przypadku brak przecinka. No i niby taki mały przecinek a ile zamieszania wprowadza wśród ciemnoty :D
nie umieją logicznie myśleć :PP
NORMALNy człowiek wie w jakich granicach cenowych znajduje się monster a co chciałeśkupicza 279zł uhyhyhy to niech ci ktoś ulepi z palsteliny i siędomyślaj bo dość szybko pisze i błedy się kradają w tym przypadku brak przecinka. No i niby taki mały przecinek a ile zamieszania wprowadza wśród ciemnoty :D
nie umieją logicznie myśleć :PP