66vf/66vf2/ travis single??
66vf/66vf2/ travis single??
co bedzie dobre do lekkiego ridera i lekkiego dh;] jakie sa wady a jakie zalety tych amorow??. jak ktos mial z nimi doczynienia to prosze pisac. pozdro;p
-
- Kontakt:
Nie zgadzam sie z tobą. Mam 66vf i waże 60 kg i amortyzator pracuje elegancko tzn płynnie całym skokiem i sie nie dobija. Po prostu mieli jak dziki wieprz :P I prosze Cie nie porównuj duro z 66.konex pisze:Pod lekką osobą 66 nie będą wcale pracować tak jak powinny. Ja waże 60 z groszem i 66vf chodził realnie jak Duro (bez tuningu ;D)
Jeżeli miałbym wybierać z pośród amorków które wypisałeś kupił bym 66 w zależności od budżetu model vf, vf2 lub rc2x.
Mily J-no haha, i pominąłeś uważany za najlepszy model "RC"
Stary, wież mi że miałem 66vf. No może za krótko, ale dlaczego? Właśnie dlatego że był tak słaby i działał tak jakby nie mógł ze pozbyłem się go najszybciej jak mogłem... Dużo bardziej wolałem prace Pike-a, i zmieniając Pike-a na 66 wyszedłem trochę jak w powiedzonku "zamienił stryjek siekierke na kijek" bo naprawde Pike był dużo lepszy dla mnie pod chyba każdym względem.
Stary, wież mi że miałem 66vf. No może za krótko, ale dlaczego? Właśnie dlatego że był tak słaby i działał tak jakby nie mógł ze pozbyłem się go najszybciej jak mogłem... Dużo bardziej wolałem prace Pike-a, i zmieniając Pike-a na 66 wyszedłem trochę jak w powiedzonku "zamienił stryjek siekierke na kijek" bo naprawde Pike był dużo lepszy dla mnie pod chyba każdym względem.
waze 58 kg. wolalbym nowy amorek raczej. ja mysle ze jak bym wsiad na jakies rst to bym sie cieszyl. wczesniej sie jezdzilo na zoomie;D:D:D ale sie zlamal i dostalem kase i pomyslalem ze moge jezdzic na jakims lepszym rowerzei. wiec mysle ze przesiadka na 66vf bedzie zaje*****scie pozytywna roznica w pracy
66 to klocki do tluczenia o ziemie, jak chcesz amora do katowania, ale pracujacego jak maselko to bierz 66, travis chyba podobnie, ale na 99% ma lepsze tlumienie niz 66 VF. Jesli jednak wazysz 58 kilo to kup se lepiej pike albo shermana (moze nawet nixona), bardziej poreczne, nizsze, ponad pol kilo lzejsze, a ciezko bedzie Ci dobic mimo wszystko. Oczywiscie 66 i travis wygladaja lepiej a to chyba tez bardzo wazne ;)
Brown noise 3<:::::o
-
- Kontakt: