Szczyt masochizmu
-
- Kontakt:
ale wy pierdolicie ? jego cialo to jego prywatna sprawa robi komus cos zlego robiac sobie to ? nie wiec zamknac japy jak bo gadacie jak kretyni :/ nie moge tego czytac co wy piszecie ... oczywiscie jest to conajmniej dziwne i sam bym sobie czegos takiego nie zrobil , ale to jego prywatna sprawa i jesli mu z tym dobrze to czemu wyzywacie go od ******* , kretynow i zwierzat ... moze juz nie mogl z niego korzystac przez jakas chorobe czy cos a zawsze byl ciekawy takich rzeczy i postanowil to zrobic ? zabronisz komus przekuc sobie brew ? to jest modyfikacja ciala kazdy moze zrobic ja na sobie jesli ma taka ochote :/
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
a ktos namawia cie do ogladania tego ? to Twoja prywatna sprawa czy to obejrzysz nikt nie stoi za twoimi plecami z nozem i nie rozkazuje ci ogladac takich rzeczy ... rownie dobrze mozna zakazac pokazywania swoich filmikow dziewczynom ktore rozbieraja sie przed kamerkami na czatach czy innym szajsie ...
-Przemooo-co innego jest zrobienie kolczyka w brwi, co innego filmiki z czatu, a co innego kaleczenie sobie genitaliów... wez pod uwage, ze ludzi nie wzruszy kolczyk w oku... wiesz co to są normy moralne? społeczenstwo przyjmuje rózne zachowania, ale napewno nie przyjmie tego, ze ktoś kaleczy sobie pałe... moze, jakby wszyscy to robili to ludzi by wkurwiali tac 'co nic nie robia' -a le spoleczenstwo jest na tyle cywilizowane, ze praktycznie wogole nie niszczy tego 'co Bóg stworzył'(jesli chodzi o ciało - w sensie swiadome kaleczenie - masochizm, nie tatuaże i kolczyki)... a akurat Twoje myslenie na zasadzie 'moze juz nie mogl z niego korzystać' jest conajmniej dziwne;] nie wiem czemu tak stajesz po stronie tego typa 'ze jego ciało to jego prywatna sprawa' - ale wszyscy Ci tu powiedzą, ze to jest chore;] np. ludziom nie podoba sie tok myslenia Giertycha - a jest to jego prywatna sprawa, ktora niestety odbija sie na spoleczenstwie - tak samo jest z tym filmikiem:] jak widać, prywatność nie ma tu nic do rzeczy;] bo jak by chciał dbać o sowja prywatnośc to by nie nagral tego filmu...
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
ale czy on niszczy moralnosc ? ogolnie internet psuje moralnosc wiec nie mozna sie ograniczac do tego , bronie go bo poprostu mam taka zachcianke :D polowa tego forum nie wyrosla jeszcze z pieluch wiec taki filmik z gola panienka tez niszczy jego moralnosc i sposob w jaki pojmuje swiat wiec nie piernicz ze to jest straszne i wogle zle ... jak ktos chce to oglada jest poinformowany w poscie ze jest to drastyczne i nie jest to tak jak w programie resocjalizacji w "mechanicznej pomaranczy'' ze nie masz wyboru i musisz patrzec :)
-Przemooo- ja cie zupełnie nie rozumiem. Bronisz tego goscia jakby to co on pokazuje było w jakikolwiek sposob wartosciowe. Nie widzisz ze on sobie obcina *****!? :/ przeciez to nie ma zadnej wartosci. Jak sobie lubi obciac tu i tam to niech sobie obcina ale pokazywac to ludziom ? bez sensu ...a juz porownywanie tego z goła panienka to zupełnie nie na miejscu .
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt:
a co wartosciowego daje gola panienka na ekranie twojego komputera ? to ze mozesz sobie zwalic konia i potem uwazac ze 3/4 dziewczyn jest brzydkich bo nie wygladaja jak panienka z monitora ? prosze Cie ... pomysl zanim zaczniesz pisac ... wiekszosc rzeczy w necie jest bezwartosciowa i nikomu to nie przeszkadza
ale niektorzy sa ograniczeni :D karol.fr - co ty wogole mowisz o wartosci tego filmiku? jesli juz koniecznie chcesz to ma tresci poznawcze zdecydowanie - mozesz obejrzec co jest w srodku. tylko po co sie doszukiwac? polowa filmow jakie leci w kinach nie ma zadnej wartosci... i co? ktos narzeka? nie, bo sa np. estetycznie ok. ale nie - w tym przypadku nie mozna tego zaakceptowac bo ktos robi cos czego ty bys nie zrobil - wiec nazwijmy go debilem. swietny tok myslenia, winszuje. yasiuuu - porownujesz z giertychem. pierdolenie, przeciez sposob myslenia giertycha wplywa na ludzi bo nimi rzadzi, podejmuje decyzje, ktore maja wplyw na zycie wielu osob. i to niezaleznie od ich woli - lapiesz roznice? a filmik mozesz obejrzec. a mozesz tez nie obejrzec - ktos ci kaze? chyba tylko glupota skoro nie lubisz drastycznych rzeczy a odpalasz filmik z takim wlasnie opisem... ludzie
-Przemooo-z taką zawziątością bronisz tego "odmieńca" że równie dobrze mógłbyś bronić pedofilów i innych zyebów którzy szukają atrakcji
wśród swojej marnej egzystencji a po twoim linku w opisie sądzę że też masz coś z główką,możesz mi pisać że to nie moja
sprawa ale ja i tak zrobię swoje jak stanę z takim czubkiem twarzą w twarz,bo mnie szlak trafia jak sobie pomyślę ile ścierwa z internetu wchłonie dzieciarnia z przedszkola i gimnazjum przez wolność słowa i czynu takich pojebów jak ty i ten zboczek co się kastruje
wśród swojej marnej egzystencji a po twoim linku w opisie sądzę że też masz coś z główką,możesz mi pisać że to nie moja
sprawa ale ja i tak zrobię swoje jak stanę z takim czubkiem twarzą w twarz,bo mnie szlak trafia jak sobie pomyślę ile ścierwa z internetu wchłonie dzieciarnia z przedszkola i gimnazjum przez wolność słowa i czynu takich pojebów jak ty i ten zboczek co się kastruje
i moglby bronic kogokolwiek, chociazby z powodu, zeby sie forumowicze bulwersowali... mnie to np. bawi. poza tym jest roznica miedzy pedofilem a kims kto sie sam okalecza... bo w tym drugim wypadku nikt nie moze narzekac - bo musisz byc totalnym debilem, zeby najpierw to ogladac a potem narzekac jakie to jest fu, ble i jak mozna to ogladac :D
RyySeh, czytaj dokladnie, przeciez napisalem, ze tok myslenia giertycha jest jego prywatna sprawą, która ODBIJA SIE NA SPOŁECZEŃSTWIE - aprzyklad dalem taki, bo jest dość świeży i wielu go moze zrozumieć;]
nevermind, moze podałem zły przykład... w kazdym razie poza mędrcami, którzy to akceptują podejrzewam, że większość sie z tym nie zgadza (co nie znaczy, że są z LPR'u:P)...:)
Idą święta i trzeba się rozluźnić, wyluzować, a nie oglądać takie tam...:D
Peace & Love...!
nevermind, moze podałem zły przykład... w kazdym razie poza mędrcami, którzy to akceptują podejrzewam, że większość sie z tym nie zgadza (co nie znaczy, że są z LPR'u:P)...:)
Idą święta i trzeba się rozluźnić, wyluzować, a nie oglądać takie tam...:D
Peace & Love...!
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
Wogole to takie pierdolenie...
Dopoki nikt nikomu nie robi krzywdy wbrew jego woli to ja na to leje...
Co do pedofilii... jak ojciec bzyka 2 letnie dziecko, to faktycznie tylko pogratulowac, ale czasem ida sobie ulica takie nastki, ze 99% z was tylko marzy zeby sie w nie zlac, a potem mowi ze to jest beee hehe... Wina jest obostronna :>
Najbardziej lubie jak ktos zobaczy takie odjebane 14'stki co wygladaja na 20+ i opowiada jakie to sa dziwki, jak to on ma je w dupie i jacy glupi musza byc kolesie ktorzy z nia sypiaja, potem nakreca sie poimprezowy klimacik, wieczorek , wszyscy dobrze wcieci i paluszki takich grzecznych chlopcow laduja wiadomo gdzie... hipokrytycy pierdzieleni...
Jakby mnie sie taka nastka rozlozyla to nie mialbym nic przeciwko...
Na swiecie jest tyle zboczen i wypaczen, ze moim zdaniem przestaja juz byc zboczeniami... Jesli wezmiemy 100 osob i jedna robi cos inaczej niz wszyscy mozna nazwac ja odmiencem. Jednak jesli takich osob jest przynajmniej 10 to dla mnie jest to juz tylko grupa z odmiennymi upodobaniami i nalezy ja szanowac tak samo jak innych, cokolwiek by nie robili.
Nazywamy to tolerancja mniejszosci, co w Polsce niestety baaardzo zadko mozna zaobserwowac ;/
Let the war begin!
Dopoki nikt nikomu nie robi krzywdy wbrew jego woli to ja na to leje...
Co do pedofilii... jak ojciec bzyka 2 letnie dziecko, to faktycznie tylko pogratulowac, ale czasem ida sobie ulica takie nastki, ze 99% z was tylko marzy zeby sie w nie zlac, a potem mowi ze to jest beee hehe... Wina jest obostronna :>
Najbardziej lubie jak ktos zobaczy takie odjebane 14'stki co wygladaja na 20+ i opowiada jakie to sa dziwki, jak to on ma je w dupie i jacy glupi musza byc kolesie ktorzy z nia sypiaja, potem nakreca sie poimprezowy klimacik, wieczorek , wszyscy dobrze wcieci i paluszki takich grzecznych chlopcow laduja wiadomo gdzie... hipokrytycy pierdzieleni...
Jakby mnie sie taka nastka rozlozyla to nie mialbym nic przeciwko...
Na swiecie jest tyle zboczen i wypaczen, ze moim zdaniem przestaja juz byc zboczeniami... Jesli wezmiemy 100 osob i jedna robi cos inaczej niz wszyscy mozna nazwac ja odmiencem. Jednak jesli takich osob jest przynajmniej 10 to dla mnie jest to juz tylko grupa z odmiennymi upodobaniami i nalezy ja szanowac tak samo jak innych, cokolwiek by nie robili.
Nazywamy to tolerancja mniejszosci, co w Polsce niestety baaardzo zadko mozna zaobserwowac ;/
Let the war begin!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com