Witam. Chcialbym sie dowiedziec czegos na temat tego dampera, szukalem wszedzie po necie i nie znalazlem zaduzo info na jego temat. Jak z servisem tego i wytrzymaloscia ?
Ja coś o nim wiem, mój qmpel go ma wiele razy skakałem na jego biku, praca taka cobie (moje odczucie za szybko wybija) ale za to jaki wielki tłok! to grubsze od kutasa słonia! hehe regulacja spoko, sztywnośc wiadomo zajebista z servisem nie wiem jak jest a miał go w rance mountain cycle san andreas. Jesli śmigasz dh to będzie spoko a nawet lepiej
Wkoncu to stratos wiec wytrzymaly napewno bedzie !!Mam tez ten model i moge powiedziec ze jezdzi sie swietnie na nim!!A co do serwisu to jak narazie nic z nim nie robilem poza wymiana oleju co jest bardzo proste (wlewa sie go tam gdzie jest blokada skoku)pompowany powietrzem co powoduje ze amorek jest bajdziej twardszy i tez tlumi wiecej.Moim zdanie bardzo fajny amorek:)
Ja taki kiedyś zabiłem. Ciężko stwierdzić co było przyczyną po prostu zatarł się i nie działał płynnie ale to było dawno temu. Ciekawe jak działa El Jefe może ktoś go posiada?
piotrex Przeczytaj dokładniej ja go nie mam ale mój qmpel! i regulowac mi go nie pozwalał:/a o istnieniu takiego czegoś jak regulacja wiem a ty o czytaniu ze zrozummieniem chyba nie:/ UFR No raczej go wszyscy polecają a o częściach nic nie wiem bo w damperach nie siedze