wiec tak raz te high rollery slick owszem ale w polsce ich chyba nie dostaniesz, jedynie ci zostaje hookworm albo ew holy roller bo inne oponki sa za slabe badz za szybko sie scieraja;] to moje zdanie
wujoarek jeśli nie zależy Ci na wadze (a reczej powinno!), to możesz śmiało brać. kolega ma i od kiedy udało mu się je założyć (:D) żadnego snejka, a ni przebicia (a specjalnie po szkole jeździ :D). jak jest sucho to sie dobrze trzymają na asfalcie; troche wąskie są tylko ...
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
!^_BYKU_^! o moje nadcisnienie sie nie martw po prostu juz od roku spokojnie zawsze pisalem tłuamczyłem teraz juz nie mam siły bo zawsze sie znajdzie jakis ***** co napisze gazza 3.0 no ja pier....
Nokiany raczej cięzkie
ja bym brał shwalbe albo maxxisy holly roler
emhyr pisze:wiec tak raz te high rollery slick owszem ale w polsce ich chyba nie dostaniesz, jedynie ci zostaje hookworm albo ew holy roller bo inne oponki sa za slabe badz za szybko sie scieraja;] to moje zdanie
A jeździłeś na nokianie xxx ??Ta opona jest zajebista szczerze polecam jej minus to waga ;/
a ja mam nokiany xxx i sie z nich zajebiście ciesze :) jeżdże na nich od lutego i prawie nie widać śladów użytkowania ponadto nigdy w nich nie zdarzyło mi się złapać gumy za co je sobie baardzo chwale :] A co do wagi to przed wyjściem na rower wole iść sie wysrać i wychodzi na to samo :) pozdrawiam