mtb nie lubi bmx <lol>
mtb nie lubi bmx <lol>
http://www.wrzuta.pl/audio/t5qY5uOYU1/ posłuchajcie. dla mnie to troche żenujące, i myśle, że autorzy tej "piosenki" naturalnie zazdroszczą chłopakom na bmx, że jeżdżą wiele lepiej od nich. zresztą posluchajcie i ocencie :P jesli bylo to niech ktos usunie.
-
- Kontakt:
Wasz rap to wielka porażka,
macie kutasa wielkości fistaszka
Nawijacie o debilnych sprawach
Posłuchać was to wielka klapa
Macie dwa sześć i tym się podniecacie
Uroku tego sportu chyba nie znacie
Nie pasujecie do tego środowiska
Zejdzcie z hop, dirtów i nie róbcie pośmiewiska
Styl waszego rapu jest zerowy
Tak mówi Górnik-strzelec wyborowy
I leje tutaj na waszego disa
Niszcze ten rap, jak bandytów policja
Nie wiem co wy tu robicie czym się szczycicie
Totalnych pozerów z siebie robicie
Wasza piosenka wywołała bicie serca u niejednego
Dlaczego? Bo wszyscy się śmieją z materiału chu.jowego,
Jakim nie wątpliwie jest ten tekst, dla mnie to pretekst do pojechania Was!
Kończę już, bo kończy mi się czas, pamiętaj od zaraz
Rower to nie zamułka, liczą się 20",24" i 26 " kółka ;)
macie kutasa wielkości fistaszka
Nawijacie o debilnych sprawach
Posłuchać was to wielka klapa
Macie dwa sześć i tym się podniecacie
Uroku tego sportu chyba nie znacie
Nie pasujecie do tego środowiska
Zejdzcie z hop, dirtów i nie róbcie pośmiewiska
Styl waszego rapu jest zerowy
Tak mówi Górnik-strzelec wyborowy
I leje tutaj na waszego disa
Niszcze ten rap, jak bandytów policja
Nie wiem co wy tu robicie czym się szczycicie
Totalnych pozerów z siebie robicie
Wasza piosenka wywołała bicie serca u niejednego
Dlaczego? Bo wszyscy się śmieją z materiału chu.jowego,
Jakim nie wątpliwie jest ten tekst, dla mnie to pretekst do pojechania Was!
Kończę już, bo kończy mi się czas, pamiętaj od zaraz
Rower to nie zamułka, liczą się 20",24" i 26 " kółka ;)
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
witam
dowiedziałem sie o problemi i chce to wyjaśnic.
Ten kawałek został zrobiony dla jaj, to nie jest żaden wjazd na bmxy ani na bmxowców, nic do nich nie mamy, jeździmy z qmplami którzy mają bmxy, czasem tez na nim jeżdże(od qmpla) to wogóle nie jest żaden wjazd tylko kawałek zrobiony dla śmiechu który dotyczy kilku osób, które zmieniły z mtb na bmx(owa zła zmiana) które wiedzą ze jest na jaja i śmieją sie z tego. Nie wiedziałem ze z tego zrobi sie takie gówno. Nie bierzcie tego do siebie.Myśle ze to tyle, sry za nieścisłości.
dowiedziałem sie o problemi i chce to wyjaśnic.
Ten kawałek został zrobiony dla jaj, to nie jest żaden wjazd na bmxy ani na bmxowców, nic do nich nie mamy, jeździmy z qmplami którzy mają bmxy, czasem tez na nim jeżdże(od qmpla) to wogóle nie jest żaden wjazd tylko kawałek zrobiony dla śmiechu który dotyczy kilku osób, które zmieniły z mtb na bmx(owa zła zmiana) które wiedzą ze jest na jaja i śmieją sie z tego. Nie wiedziałem ze z tego zrobi sie takie gówno. Nie bierzcie tego do siebie.Myśle ze to tyle, sry za nieścisłości.
Więc ost. raz oficjalne oświadczenie:D
Kawałek "zła zmiana" to nie był żaden podjazd na bmx(czyli owe 20") i na bmxowców
Nic do nich nie mamy, często jeździmy z bmxowcami, czasem sam na nim jeżdże(od qmpla).
Wielu naszych bardzo dobrych qmpli jeździ na bmxach, więc byśmy przeciez qmplom nie jechali i słyszeli kawałek i wiedzą ze jest na jaja i sie z niego razem z nami śmieją.
Sam oglądam filmy bmxowe, gram w Mata Hoffmana wiec jakbym był jakis anty bmx to bym tego raczej nie robił:P
Kawałek był skierowany do kilku osób z katowic i tylko do nich, do nikogo więcej. Te osoby o tym wiedzą i jak wyżej napisałem śmieją się z niego.
Nie chcemy żadnej wojny mtb - bmx, więc jeżeli ktoś poczuł sie urażony to przepraszamy, bo nie było takiego zamiaru, wręcz przeciwnie miał rozśmieszać, a narobiło sie przez niego niezłe gówno;/;/ Więc sorry.
Mam nadzieje że rozumiecie i że juz wiecie że nie był skierowany do bmxowców i ogólnie nie był to żaden podjazd na bmx i że ten spór zostanie szybko zażegnany.
Przy okazji Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt!! Aby koła zawsze prosto sie kręciły, w dętkach zawsze było powiertrze, żeby rama i widelec nie pękały:D i ogólnie jeszcze lepszych trików w nowym roku.
Machur, VAllentino, SiL
Kawałek "zła zmiana" to nie był żaden podjazd na bmx(czyli owe 20") i na bmxowców
Nic do nich nie mamy, często jeździmy z bmxowcami, czasem sam na nim jeżdże(od qmpla).
Wielu naszych bardzo dobrych qmpli jeździ na bmxach, więc byśmy przeciez qmplom nie jechali i słyszeli kawałek i wiedzą ze jest na jaja i sie z niego razem z nami śmieją.
Sam oglądam filmy bmxowe, gram w Mata Hoffmana wiec jakbym był jakis anty bmx to bym tego raczej nie robił:P
Kawałek był skierowany do kilku osób z katowic i tylko do nich, do nikogo więcej. Te osoby o tym wiedzą i jak wyżej napisałem śmieją się z niego.
Nie chcemy żadnej wojny mtb - bmx, więc jeżeli ktoś poczuł sie urażony to przepraszamy, bo nie było takiego zamiaru, wręcz przeciwnie miał rozśmieszać, a narobiło sie przez niego niezłe gówno;/;/ Więc sorry.
Mam nadzieje że rozumiecie i że juz wiecie że nie był skierowany do bmxowców i ogólnie nie był to żaden podjazd na bmx i że ten spór zostanie szybko zażegnany.
Przy okazji Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt!! Aby koła zawsze prosto sie kręciły, w dętkach zawsze było powiertrze, żeby rama i widelec nie pękały:D i ogólnie jeszcze lepszych trików w nowym roku.
Machur, VAllentino, SiL