Jaka obręcz do streetu??
Jaka obręcz do streetu??
Mam dylemat jaką obręcz wybrać. Jeżdże street ale lubie sobie czasami polatać z dropów na płaskie, ze schodów i po hopkach.
Zastanawiam się nad Sun Rims Double Track a S-Type. Kółka oczywiście 24".
Które będą lepsze??
I jeszcze jedno mam zamiar założyć do tego oponki holly roller street i ile będzie miała ta guma szerokości na obu rawach i czy podejdzie do destro streeta.
Pozdro
Zastanawiam się nad Sun Rims Double Track a S-Type. Kółka oczywiście 24".
Które będą lepsze??
I jeszcze jedno mam zamiar założyć do tego oponki holly roller street i ile będzie miała ta guma szerokości na obu rawach i czy podejdzie do destro streeta.
Pozdro
Sokół dt jest bardzo ciezki i strasznie to czuc. PRzy czym udalo mi sie go uszkodzic w streecie. Wiec moim zdaniem odpusc go sobie. S-type fajna w miare lekka obrecz. Teraz gdybym skladal cos do streetu wziolbym na 100% supre mt + dobra v-ke. I pameitaj jak sie psotarasz to kazda obrecz rozwalisz i to dziala takze w druga strone, jak sie postarasz ot nie rozwalisz nawet obreczy do xc.
Ssij pento
-
- Kontakt:
mysle ze supra duzo osob ktore znam i wiem ze baaarzdo mecza sprzet ja sobie zachwala, jedyny mankament to brak kapslowania. mam DT prawie rok, pogiety, wgnioty, bicie w pionie i w poziomie, mimo wszystko barzdo mocna jest ;d ja tam wagi nie czuje i mi nie przeszkadza wole zeby wytrzymalosc wzrosla. a myslalem nad dx32?
-
- Kontakt:
Jak tak patrze to polecacie supry MT... Sokol Jezeli Cie interesuja te obrecze znaczy moze cale kola to mam na sprzedaz ktore nie byly dlugo explowatowane bo to nie mialem amorka albo weny nie bylo i w ogole wiec jezeli Cie onteresuja to gg: 1932052 (w sklad kol wchodza: supra MT 24" na Rebornach bloodline PRO [z przejsciowka na przodzie] zaplecione w dt champion i opony to przyznam szczerze zjechane w szczegolnosci tylna... nie sa sliki ale bierznika nie zuzo zostalo...) Mam real photo ale to na gg jak bedziesz zainteresowany... pozderko
PS. jeslic hdozi o piasty nie mam z nimi od kupienia zadnych nawet najmniejszych problemow... sa genialne po prostu... pozdro
PS. jeslic hdozi o piasty nie mam z nimi od kupienia zadnych nawet najmniejszych problemow... sa genialne po prostu... pozdro
-
- Kontakt:
ja mam na tył double tracka od pół roku na 26 cali i po tygodniu złożenia jak to zawsze szprychy się luzują. Miałem to zrobić ale nie mam czasu więc od pół roku jeżdże na luźnych szprychach i powiem że jest to zajebista obręcz. niedokręcone 180 niedoloty itp i ani razu nie rozjebałem dętki nie ma bicia no może 2 mm ale jest kozak
mankament to to że ciężka. Mam ją w destro street z oponą 1.95 i jest jak conajmniej 2.3 na tej obręczy i mam po 0.5 cm wolności między oponą a widłem. Więc nie wiadomo czy ci to wejzie bo to troche balon ta opona.
pzdr
mankament to to że ciężka. Mam ją w destro street z oponą 1.95 i jest jak conajmniej 2.3 na tej obręczy i mam po 0.5 cm wolności między oponą a widłem. Więc nie wiadomo czy ci to wejzie bo to troche balon ta opona.
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: