Heh... Jeśli kasa dopisze, to pojadę do austrii... No ale właśnie.... jeśli kasa dopisze - a tutaj nie jestem pewien, bo w sumie chciałem zainwestować w hamulce i względnie nową kamere :) Ale pożyjemy... zobaczymy. Też bym chyba 1 pojechał turnus.
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
metka na wierchomli byl koles ktory jezdzil od 3 miesiecy.... polamal sie w 3 dzien, jak dla mnie niema sensu sie pchac, chociarz sa tez tam pewnie proste traski, taki wyjazd napewno duzo by Ci dal. Niech sie inni wypowiedza.... w sensie duzo dal tzn napewno bys technike poprawuil:)
ja po dwóch miesiącach od zakupu roweru byłem w szczyrku i połamałem tylko daszek od kasku...
ale fakt faktem jeżdziłem dość lajtowo (chociaż pod koniec wyjazdu były już większe prędkości i mniej hamulców ;))
no ja jade tez na 99% tylko jeszcze nie wiem na ktory turnus ale to sie jeszcze zobaczy.mam nadzieje ze na sztywniaku sie nie zabije a ze bedzie zajebiscie to wszyscy wiemy.
SuperKoń niby czemu nie? ja na duro jezdzilem w szczyrku troche i amorek daje rade bez problemu, zajzyj do tematu o tuningu :]
kola 24 tez sie nadadzą nie wspominajac o ramie.
Ja mysle o pierwszym turnusie w alpach i tam tez zamiezam sie stawic :]
noi wpadlem na pomysl zeby zrobic obozowy film ktory potem by sie zmontowalo i bylby za razem reklama na nastepne lata, szkoda wyjechac z tamtad z pustymi rekoma:P
No ja kurde tez chce jechac na oboz do Austrii. Nie wiem jeszcze jak to bedize bo mam 15 lat ale na stornei glownej w komentach pisano ze mozna sie zglaszac ale ze bedzie weryfikacja. najpierw chce kupic fulla bo tak czy tak mam kupno w planie. raczej na 1 turnus. Piszcie na gg ten kto jedzie moj numer to 6307503 . Fajnie by poznac ludiz z forum :D :) A co do filmu to mysle ze to swietny pomysl!!!!!
wojtek1506 Ja narazie mam sztywniaka ale planuje kupno fulla. Kupno fulla jest na 90% pewne ale jezeli sie nie uda to nei wiem czy jechac na sztywniaku. Musialbym hydrauliki wrzucic amor no i jakies obrecze no i korba reszta ok