Psucie przeżutek przez haki
Psucie przeżutek przez haki
Witam czy wy macie też takie problemy z przeżutkami ja już druga przeżutke w tym, miechu omało nie rozwaliłem teraz naszczeście jechałem powoli i zatrzymałem rower mam dragstara i przeżutke mocuje do haku przeżutki i co chwile jak robie bunnyhopa to wciąga mi przeżutke jakoś łańcuch mi opada na niższą zebatke i blokuje mi koło jak jade dalej to wyrywa mi przeżutke i wciąga do szprych w ten sposób pozbyłem sie już jednej nówki przezutki bo byłem rozpędzony teraz naszczęscie tak nie było zdązyłem ją uratować
nie wiem jak wam ale mi sie wydaje do dupy to zaastosowanie haka przeżutki zakrecanej na śrube imbusową jak miałem przeżutke dokręcaną na ośke piasty i do ramy to było mocniejsze nie miałem takich problemów bo wtedy przeżutka trzymała sie sztywno a teraz jak mi wciąga to ona sie obraca do tyłu choc mam mocno dokręconą bo blokada jest tylko na przód
rozpisalem sie ale wnerwia mnie to coraz bardziej poradźcie cos jak temu zapobiec bo zaniedługo bede musiał kupić nowy hak przeżutki a mam dragstara dopiero miecha :(
nie wiem jak wam ale mi sie wydaje do dupy to zaastosowanie haka przeżutki zakrecanej na śrube imbusową jak miałem przeżutke dokręcaną na ośke piasty i do ramy to było mocniejsze nie miałem takich problemów bo wtedy przeżutka trzymała sie sztywno a teraz jak mi wciąga to ona sie obraca do tyłu choc mam mocno dokręconą bo blokada jest tylko na przód
rozpisalem sie ale wnerwia mnie to coraz bardziej poradźcie cos jak temu zapobiec bo zaniedługo bede musiał kupić nowy hak przeżutki a mam dragstara dopiero miecha :(
http://www.skateshop.hip-hop.pl/project ... 1055154619 gdzie można kupić coś takiego?? bo bym chciał do bika tylko że tańsze :D
Pierwsze słysze o takim problemie. Skoro miliony ludzi jeżdżą z przerzutkami na normalnych hakach to znaczy że jest to najlepszy system i raczej po prostu nie umiesz dobrze wszystkiego wyregulować.
Jeśli uważasz że ta przerzutka jest do bani to załóż spowrotem SISa - może będzie szybciej i precyzyjniej zmianiała biegi.
a tak wogóle to zajrzyj czasem do słownika :)))
Jeśli uważasz że ta przerzutka jest do bani to załóż spowrotem SISa - może będzie szybciej i precyzyjniej zmianiała biegi.
a tak wogóle to zajrzyj czasem do słownika :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
NO ja nie wiem dlaczego tak sie u mnie to robi myślełem że przyczyną jest za luźny łańcuch ale po skruceniu znowu sie to stało
najpierw miałem przeżutke shimano megarange taką najtańszą kupiłem żeby tylko była a teraz przerobiłem moją starą przeżutke shimano
podajcie mi linka do fotki i opisu tej sory
chrościel o co Ci chodzi z tym słownikiem ? błędy mam jakieś? pisałem na szybko i nie myślałem o ortografi :D
najpierw miałem przeżutke shimano megarange taką najtańszą kupiłem żeby tylko była a teraz przerobiłem moją starą przeżutke shimano
podajcie mi linka do fotki i opisu tej sory
chrościel o co Ci chodzi z tym słownikiem ? błędy mam jakieś? pisałem na szybko i nie myślałem o ortografi :D