no i co kurwa frajerzy!!!
-
- Kontakt:
Hahahahahhaha o dobre hahahahah ale nie ma co tekst mocny hahahhahahahah to jest genialne ahahahha tak głupie że az genialne hahahahahaha eeeeeeeeee dobra,a teraz...panowie, bez podziałów. Bmx to bmx, mtb to mtb, tu respect i tu respect, mnie wystarczy jak zobaczyłem na extremie jak sie jezdzi na bmx i niegdy nie powiem o nich złego słowa. Ale czym innym sa już riderzy...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Popieram XXX ina! Święta sa i nie ma co sie denerwowac. Przyznam racje, iż nagrał to jakis kretyn, który pewnie o rowerze wie tyle co ja o hip hopie. Nagrali taka piosenke, nie wiem po co. Kazdy ma swoje zdanie, kazdy lubi co innego i nie można kogos krytykowac. Ale zalozyciela tematu rozumiem. Ogólnie ci co nagrali ta piosenke to niech sobie "musk kupia sobie kupia".
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
witam
dowiedziałem sie o problemi i chce to wyjaśnic.
Ten kawałek został zrobiony dla jaj, to nie jest żaden wjazd na bmxy ani na bmxowców, nic do nich nie mamy, jeździmy z qmplami którzy mają bmxy, czasem tez na nim jeżdże(od qmpla) to wogóle nie jest żaden wjazd tylko kawałek zrobiony dla śmiechu który dotyczy kilku osób, które zmieniły z mtb na bmx(owa zła zmiana) które wiedzą ze jest na jaja i śmieją sie z tego. Nie wiedziałem ze z tego zrobi sie takie gówno. Nie bierzcie tego do siebie.Myśle ze to tyle, sry za nieścisłości.
dowiedziałem sie o problemi i chce to wyjaśnic.
Ten kawałek został zrobiony dla jaj, to nie jest żaden wjazd na bmxy ani na bmxowców, nic do nich nie mamy, jeździmy z qmplami którzy mają bmxy, czasem tez na nim jeżdże(od qmpla) to wogóle nie jest żaden wjazd tylko kawałek zrobiony dla śmiechu który dotyczy kilku osób, które zmieniły z mtb na bmx(owa zła zmiana) które wiedzą ze jest na jaja i śmieją sie z tego. Nie wiedziałem ze z tego zrobi sie takie gówno. Nie bierzcie tego do siebie.Myśle ze to tyle, sry za nieścisłości.