a ja ramke na zdjecia <lol> :D ale i tak sie ciesze.A na rower sam pracuje w weekendy itp, to jest nawet ok bo jak sie samemu zarobi na czesci to pozniej bardziej sie je szanuje:)
Ja dostałem Telewizję N i 100 zł..... mówie rodzicom - kupcie mi napinacz za 100 zł - nie, nie masz dobry rower, nic nie wymieniaj. Teraz chyba sobie kupie ten napinacz, albo opony...
Ale ja jestem zryty pod kątem roweru, jak przeczytałem nazwę tematu to spodziewałem się czegoś związanego z rurą sterową :D<lol>
Moje rowerowe prezenty dojdą niestety najwcześniej w środę bo się kurier spóźnił:/ a konkretnie opony, dętki i gripy, jeszcze tylko muszę pojechać po nową kierę, bo dostałem jeszcze trochę więcej $ niż myślałem że dostanę.
Za to żadnych skarpet ani niczego takiego nie dostałem :).
Pozdrawiam.
ja nowe platformy i opone w sumie to u nas zawsze sie tyle rodziny zjezdza ze cos sie wyskrobie zawsze na rower, a ze jako jedyny z mojego pokolenia nie mam dziecka to mnie daja kase a rodzenstwo jakies pedalskie ciuszki dla maluszkow dostaje ;d aale i tak dostalem pelno zbednych gowien ktore powinny pojsc na allegro ale jako ze prezent to neich chociaz pol roku postoja ;] no i 3 ksiazki dostalem ^^ a i zyczenia tez byly ;d
eh u mnie nic rowerowego,ale tak nie do konca bo dostalem dowinansowanie do ff od rodzicow,pozniej jeszcze babcia i 2 ciocie sypnely groszem i na obrecz juz mam <lol>a na reszte roweru musze sam zapracowac bo rodzice cos sie nie kwapia<nie biora mnie powaznie>troche odbieglem od tematu
Ja dostałem spodnie, BUSOLE (lol) i MOTYLKA do cwiczenia miesni :D:D usmiałem sie troche..
A wczoraj pewnie jako prezent znalazłem w centrum miasta na chodniku 20zł..:D