Co wyszło z postanowień na 2006r
Mi udało się więcej niż chciałem. Nawet coś o czym już nie marzyłem w tym sezonie. Po złamaniu obojczyka we wrześniu pakowałem ochraniacze do szafy z myślą, że nie tknę ich do następnego sezonu. Tydzien po ściągnięciu gipsu śmigałem na szosie, 2 tygodnie później delikatnie XC, a niecałe 6 tygodni po ściągnięciu gipsu enduro w Bieszczadach. Dokończyłem tam zaliczenie wszystkich głównych szlaków.
Przed wypadkiem nowa rama. Później moje pierwsze zawody DH w Puławach i miejsce w połowie stawki pomimo jazdy na rowerze klasy enduro.
W przyszłym roku rower do DH i walka z syndromem powypadkowym. Może odkręcić heble... albo przynajmniej jeden?
Przed wypadkiem nowa rama. Później moje pierwsze zawody DH w Puławach i miejsce w połowie stawki pomimo jazdy na rowerze klasy enduro.
W przyszłym roku rower do DH i walka z syndromem powypadkowym. Może odkręcić heble... albo przynajmniej jeden?
w sumie to hooya wyszlo :P ale nie narzekam bo w sumie to kompletnie zmienilem styl jazdy z dh i hc freeride na slope, dirt i troche street... czyli bardziej postawilem na technike i trickasy niz na duze rzeczy i dobrze na tym wyszedlem chyba bo widze spory progres jesli chodzi o technike itp itd bla bla bla :P
nie no jest spoko... pora na postanowienie 2007: BF, NFCC, SS :D da rade... musi :P
nie no jest spoko... pora na postanowienie 2007: BF, NFCC, SS :D da rade... musi :P
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
Sezon 2006 :] początek bardzo dobry nowy Rowerek :]później gorzej i gorzej po 4miesiącach rozjebany amor :] zbieranie kasy potem gleba ,operacja klatki piersiowej po 2miesiacach już pod koniec Września wreszcie Świetnie ;D nowy Amortyzator nowe perspektywy :] sporo opanowych tricków , nakrecony film (w trakcie montażu) skoczone pare grubych Akcji czyli osiągnąłem dużo nie spodziewałem się że aż tyle :] mam nadzieje że rok 07 będzie dla mnie i dla wszystkich rokiem Sukcesów i kilku porażek które nas zmobilizują do jeszcze cięższej jazdy :]
http://filips.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
oj progres był, lepiej mi psozlo na dh w skzlarskiej po górach duuzo sie najeżdzilłem a chcialem, w sprzecie duzo zmian, coraz lepiej wiecej pewnosci w jeździe, jest gut, na 2007 mam konkretnijesze i mysle ze tez wyjda o ile sie nie rozwale mocno przy bf i tailwhipach teraz :D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
wymyslilismy i zbudowalismy sporo nowych konstrukcji na naszych trasach fr(w 2 osoby) i to uznaje za niewatpliwy sukces bo sila 4 rak powstalo wiecej w jeden sezon niz przez 3 poprzednei razem wziete a poza tym to przelamanie kilku moich barier psychicznych zlozenie rowerka na nowych czesciach(ponad polowa roweru) nienajgoszy progres w technice jazdy pare naprawde udanych wyjazdow w gory ogolnie sezon bardzo udany a co najlepse jeszce trwa i nie ma amiaru sie skonczyc!!!
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt:
1. NIe połamałem sie:P
2. No footer
3. Upatrzyłem naturalnego dropa na hołdzie i zaliczyłem:)
4. Jedna wizyta szpitalna:P
5. Wreszcie własny full :P
6. Tylko jeden amor połamany:P
7. 3 suporty zniszczone w tym 2 złamane:P
8. Nowe znajomosci:)) na Rybnik 4x / Dirt
9. Wreszcie inaczej pojmowany przez niektórych ludzi:))
10. Załapałem prace i jest na częsci:P i wyjazdy na zawody 2007 :)) Wreszcie pełne uzbrojenie:)) Ochraniacze,kask,rękawice z prawdziwego zdarzenia:P
A tak wogóle to rok temu zaczołem jeżdzic i poskładałem pierwszego baja do fruwania:)) od tego wszystko się zaczeło:P
pozdro!
2. No footer
3. Upatrzyłem naturalnego dropa na hołdzie i zaliczyłem:)
4. Jedna wizyta szpitalna:P
5. Wreszcie własny full :P
6. Tylko jeden amor połamany:P
7. 3 suporty zniszczone w tym 2 złamane:P
8. Nowe znajomosci:)) na Rybnik 4x / Dirt
9. Wreszcie inaczej pojmowany przez niektórych ludzi:))
10. Załapałem prace i jest na częsci:P i wyjazdy na zawody 2007 :)) Wreszcie pełne uzbrojenie:)) Ochraniacze,kask,rękawice z prawdziwego zdarzenia:P
A tak wogóle to rok temu zaczołem jeżdzic i poskładałem pierwszego baja do fruwania:)) od tego wszystko się zaczeło:P
pozdro!
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
ja w sumie jestem zadowolony z minionego roku , nauczyłem sie wiecej niz przypuszczalem , oby kolejny rok byl tak owocny jak poprzedni :D
najgorsze jest w tym wszystki to ,ze jeszcze nie mam takiego bike-a jak bym chcial :/ ( oczywiscie mysle o rzeczach przyziemnych :P)
oczywiscie zaczynałem od poziomu zerowego :D
najgorsze jest w tym wszystki to ,ze jeszcze nie mam takiego bike-a jak bym chcial :/ ( oczywiscie mysle o rzeczach przyziemnych :P)
oczywiscie zaczynałem od poziomu zerowego :D
-
- Kontakt:
Rok 2006 był to dziwny rok....:D ale! własną pracą zarobiłem sobie na porządnego fulla łącznie z całym inwentarzem typu zbroja,gogle itd...
4 nowopoznane kobiety :P
sukcesów naukowych brak jako że byłem na dziekance, która nadal trwa (do lutego:P)
jezeli chodzi o postanowienia: nic specjalnego nie zakladalem pozatym zeby sie rozwijac i na pewno sie to udalo, w tym roku byly tez jedne z najfajniejszych Swiat Bozego Narodzenia:)
4 nowopoznane kobiety :P
sukcesów naukowych brak jako że byłem na dziekance, która nadal trwa (do lutego:P)
jezeli chodzi o postanowienia: nic specjalnego nie zakladalem pozatym zeby sie rozwijac i na pewno sie to udalo, w tym roku byly tez jedne z najfajniejszych Swiat Bozego Narodzenia:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P