Team Moherowy - "Santa Cross" trailer.
Team Moherowy - "Santa Cross" trailer.
http://rapidshare.com/files/8895168/Tea ... railer.wmv
w Imieniu Teamu Moherowego zapraszam do sciagniecia naszej Najnowszej a zarazem jedynej produkcji "Santa Cross". pelna wersja planowana pod koniec wakacji. wiem ze to dosc dziwna pora jak na trailer, no ale tak wyszlo. montaz przezemnie, a riderzy to ja, michal_KRK, wojtek (costam dajel). i inni. zapraszam do sciagniecia i obejzenia. i wypowiedzenia sie cos na ten temat. z gory dzieki. pzdr.
w Imieniu Teamu Moherowego zapraszam do sciagniecia naszej Najnowszej a zarazem jedynej produkcji "Santa Cross". pelna wersja planowana pod koniec wakacji. wiem ze to dosc dziwna pora jak na trailer, no ale tak wyszlo. montaz przezemnie, a riderzy to ja, michal_KRK, wojtek (costam dajel). i inni. zapraszam do sciagniecia i obejzenia. i wypowiedzenia sie cos na ten temat. z gory dzieki. pzdr.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie no jak na trailer to dlugi , ale nie wiem dlaczego wydajecie teraz trailer a pełna wersje pod koniec wakacji jak wiadomo ze w wakacje najwiecej materiału sie zbierze i zapewne bedą lepsze ujecia choc te sa dobre :) fajny montarz i muza..jazda i miejscówki mi sie tez podobały :)
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
-
- Kontakt:
no dobra to tak:
1. za długie jak na trailer
2. muzyka za ostra/szybka w porównaniu do jazdy/szybkości montażu, ujęć
3. Muzyka juz mocno zużyta, coś świeżego by się nadalo
4. dobra jakość, widać, że sprzęt do filmownia jest ok,
5. jak film ma być po wakacjach to raczej 3/4 materiału nie macie teraz wieć po co nazywać to trailerem ?
6... chyba tyle...
1. za długie jak na trailer
2. muzyka za ostra/szybka w porównaniu do jazdy/szybkości montażu, ujęć
3. Muzyka juz mocno zużyta, coś świeżego by się nadalo
4. dobra jakość, widać, że sprzęt do filmownia jest ok,
5. jak film ma być po wakacjach to raczej 3/4 materiału nie macie teraz wieć po co nazywać to trailerem ?
6... chyba tyle...
"Hey ho lets go!"
goRz
1 faktycznie dlugie.
2 muzyka rzecz gustu, staralem sie wpasowac, ale nie zawsze sie udalo.
3 muzyka pierwszy raz uzyta (chyba).
4 panasonic nv-gs27 spokojnie daje rade.
5 faktycznie nie mamy zbyt wiele materialu (ok 2h z czego moze 7-8min sie nadaje), ale trailer czyli zapowiedz. :P
6 dzieki za ocene.
pozdro
1 faktycznie dlugie.
2 muzyka rzecz gustu, staralem sie wpasowac, ale nie zawsze sie udalo.
3 muzyka pierwszy raz uzyta (chyba).
4 panasonic nv-gs27 spokojnie daje rade.
5 faktycznie nie mamy zbyt wiele materialu (ok 2h z czego moze 7-8min sie nadaje), ale trailer czyli zapowiedz. :P
6 dzieki za ocene.
pozdro
-
- Kontakt:
AVE!
A więc tak trailer jest długi ponieważ sam film docelowy też będzie długi jak mówił Lisek-Tm ok 25 min.
Muze ja wybierałem, Liskowi sie podobała i z tego co wiem to jej w żadnym filmie rowerowym nie było a jeśli nawet to o tym nie wiedziałem, ciężko jest znaleść jakis zespół którego muza jeszcze nie była w żadnym filmie.
Postaramy się aby całość filmu była jeszcze lepsza od trailera, mamy zamiar dodać ujęcia z Saalbach, ponieważ jeśli finanse dopiszą mamy zamiar sie tam wybrać w wakacje.
Pzdr. i dzięki za obiektywne (mam nadzieje) komentarze na temat naszego trailera.
A więc tak trailer jest długi ponieważ sam film docelowy też będzie długi jak mówił Lisek-Tm ok 25 min.
Muze ja wybierałem, Liskowi sie podobała i z tego co wiem to jej w żadnym filmie rowerowym nie było a jeśli nawet to o tym nie wiedziałem, ciężko jest znaleść jakis zespół którego muza jeszcze nie była w żadnym filmie.
Postaramy się aby całość filmu była jeszcze lepsza od trailera, mamy zamiar dodać ujęcia z Saalbach, ponieważ jeśli finanse dopiszą mamy zamiar sie tam wybrać w wakacje.
Pzdr. i dzięki za obiektywne (mam nadzieje) komentarze na temat naszego trailera.
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
nie czytalem tego co ludzie pisali wczesniej ale :
NIE BIERZE SIE MUZYKI Z INNYCH FILMOW ROWEROWYCH - żelazna zasada. Co do montazu - wrzucone na oślep sceny, kompletnie zero zgrania z muzyką. Wogole to nie jest trailer, od tego powinienem zacząć... Jeszcze sie sporo musicie nauczyc ale wszystko przed wami.
NIE BIERZE SIE MUZYKI Z INNYCH FILMOW ROWEROWYCH - żelazna zasada. Co do montazu - wrzucone na oślep sceny, kompletnie zero zgrania z muzyką. Wogole to nie jest trailer, od tego powinienem zacząć... Jeszcze sie sporo musicie nauczyc ale wszystko przed wami.
Lisek-Tm tia to muza z collectiva, to 1! 2 C... ze film bedzie dlugi Michal_KRK, popatrz na trailery nwd czy innych ogromnych produkcji ktora maja po godzine a czasem wiecej, tez trwaja 1.5min 2 to co zrobiliscie to poprostu krotki filmik.
Trailer ma byc szybki dynamiczny pokazujacy tylko kawalki scen, jakies napisy kiedy sie pokaze itp. Ogladnijcie chodzby trailer mudbrothersow, o to walsnie jest TRAILER! :) to wasze to raczej przedsmak i kilka scen.
a Filmik sam w sobie calkiem wporzo
Trailer ma byc szybki dynamiczny pokazujacy tylko kawalki scen, jakies napisy kiedy sie pokaze itp. Ogladnijcie chodzby trailer mudbrothersow, o to walsnie jest TRAILER! :) to wasze to raczej przedsmak i kilka scen.
a Filmik sam w sobie calkiem wporzo
-
- Kontakt: