Łożyska do suportu
Łożyska do suportu
Mam pytanie odnośnie łożysk... Wiecie może gdzie można takowe zakupić? Chodzi konkretnie o 3 sztuki 21,3x31x7 jednorzędowych oraz 1 sztukę 21,3x31x14 dwurzędowe... Chodzi o sklepy internetowe które posiadają takie łożyska lub sklepy w okolicach Sosnowca i Dąbrowy Górniczej. Chyba ze ma ktoś tanio odstąpić połamany suport na isis byle by łożyska od niego były sprawne...
Dzięx za wszelkie info
Pozdrawiam
Przem
Dzięx za wszelkie info
Pozdrawiam
Przem
to sa lozyska takie jak w truvativie husefelcie?? jesli tak to sie ich kupic nie da wiem bo moj znajomy robi w najwiekszym sklepie z lozyskami i sam chcialem kupic lozyska to powiedzial ze sa w katalogu ale nie ma ani ich nr, ani ceny wiec normalny czlowiek kupic ich nie moze;)
http://www.pinkbike.com/photo/1159605/
www.kfr.go.pl
www.kfr.go.pl
-
- Kontakt:
Przem NBT no to masz zonk. ja lozyska sam sobie dotoczylem bo rozmiarow rowerowych nie mozna normalnie dostac. o zewnetrznej 31 zapomnij, o wewnetrzej z przecinkiem mozesz tez, jedynie szerokosc jest dostepna ;]
najblizsze rozmiarem to jest 20x32x7. jezeli chodzi ogolnie o lozyska rowerowe to producenci sie wycwanili, tak owe lozyska sa produkowane tylko dla nich, zeby pozniej zastepcze dostac to musialbys miec sporo kasy do wyrzucenia. taki przyklad podam do mojego suppoortu 4 lozyska kosztuja okolo 300zl, a sam support 140.
najblizsze rozmiarem to jest 20x32x7. jezeli chodzi ogolnie o lozyska rowerowe to producenci sie wycwanili, tak owe lozyska sa produkowane tylko dla nich, zeby pozniej zastepcze dostac to musialbys miec sporo kasy do wyrzucenia. taki przyklad podam do mojego suppoortu 4 lozyska kosztuja okolo 300zl, a sam support 140.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
zgadza sie że trzeba szukać ale też chce sie jeździć ;] bo nadal śniegu nie ma a sprzet sie posypał... Wiec myślałem ze łożyska bedą kosztować moze 10 zł to tanim kosztem uda mi sie reaktywować ten syf... Jeszcze nadzieja jest w froger'rze ze beda pasowały łożyska... Tylko pytanie ile bedzie za to chciał
Pozdro
Pozdro