OSZUŚCI Z NEOSTRADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUŚCI Z NEOSTRADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam !Mam neostrade 512kb/s przez rok co miesiąc ściągałem jakieś pliki i nigdy nie przekraczałem 15giga limitu a teraz nagle miesiac temu po 6 DNIACH niby pobrałem 15giga...zadzwoniłem wysłali pismo ze zbyt dużo pobieram...W tym miesiacu znowu zabloowali mi przekaz na 32kb/s z powodu przekroczenia limitu 15giga a pobrałem plik ważący 800mb :)nie wiem jak ta sprawe załatwic ale tojest chore co oni robia a gdy dzwonie ,,miła pani" mówi mi ze na neostradzie 512 moge pobierać nawet 5 giga dziennie :)
<a href="http://www.pinkbike.com/photo/1170904/"> Mój nowy Avalanch DHS :) </a>
-
- Kontakt:
ja mam modem thomson.Mój bart jest elektronikem i wzioł jakiś chip od wyzszego modelu przelutował do mojej.Mówił ze dało byś nawet 1024kb/s ale jeszta czesci nie da rady.A na necie jest program do zwieksznia predkosci w neo ale on zwieksz gdzies o 50kb/s
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham
to ze go zmieniles to jakies pierdolenie
neo naklada limit predkosci na twoja umowe dlatego nawet jak sobie zrobisz elo modem 2 giga to bedziesz mial transfer 500
tak samo ze sciaganiem
30-40g miesiecznie jest niemozliwe(bez doplat) przy limicie na kikanacie g
uzywasz jakis p2p?
sprawdz pc jakims anty wirem, anty spywarem
masz kogos w domu podpietego do sieci jeszcze?
neo naklada limit predkosci na twoja umowe dlatego nawet jak sobie zrobisz elo modem 2 giga to bedziesz mial transfer 500
tak samo ze sciaganiem
30-40g miesiecznie jest niemozliwe(bez doplat) przy limicie na kikanacie g
uzywasz jakis p2p?
sprawdz pc jakims anty wirem, anty spywarem
masz kogos w domu podpietego do sieci jeszcze?
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
-
- Kontakt:
Warto zaopatrzyc sie w program ktory mierzy ilosc pobieranych danych. Zakladajac ze Tepsa mierzy to prawidlowo, mozna sciagnac nawet kilka gb ponad limit. Polaczenie zwalnia sie po przekroczeniu limitu, ale dopiero po rozlaczeniu sie i ponownym polaczeniu do neta.
Neo resetuje sie (rozlacza) automatycznie co 24 godziny, dlatego warto kilka mb przed przekroczeniem limitu rozlaczyc sie i polaczyc ponownie, wtedy ma sie 24 godziny na sciagniecie tyle danych ile sie chce.
Neo resetuje sie (rozlacza) automatycznie co 24 godziny, dlatego warto kilka mb przed przekroczeniem limitu rozlaczyc sie i polaczyc ponownie, wtedy ma sie 24 godziny na sciagniecie tyle danych ile sie chce.
www.trialshop.pl
Inur, właśnie tak chciałe zrobić, ale okazało sie że nie moge czekać do nastepnego dnia, więc koło 17-18 zarzuciłem emule no i 1,7 gb poleciało jeszcze tego dnia :P A te limity...kupa kupa kupa, żeby nie przekroczyć przez miesiąc emule musi miec zasys max 16kb/s....fajnie, przy łączu 64...jeszcze teraz coś kręcą z abonentami, można sie wycofać do 14 lutego, ciekawe co znowu szykują :| Rozumie ktoś o co im chodzi?
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: