hardkorowcy stritu
hardkorowcy stritu
ja chcialem cos przekazac pewnym osobnikom z krakowa, ktorzy "jezdza" po placu znajdujacym sie przy grodzkiej na przeciwko kosciola, idac od rynku, po prawej stronie, otoz oni tam siedza a ich rowery bmxy, jakies streetowe, leza obok, hehe, czasem z jakimis panienkami, jezdze tamtedy dosyc czesto i oni zawsze hardorowo siedza na tym biednym krawezniku, no to:
chlpocy, zajebiscie siedzicie na tym krawezniku, nauczycie mnie ? macie technike grzania dupą betonu doprowadzoną do perfekcji.
zonk
chlpocy, zajebiscie siedzicie na tym krawezniku, nauczycie mnie ? macie technike grzania dupą betonu doprowadzoną do perfekcji.
zonk
gunlok chciałbym, żeby u nas byli sami tacy hardcore'owcy jak u was. nie wiem gdzie mieszkasz, ale czy to ważne??
poza tym uważam, że najbardziej hardcore'owe jest wożenie się z niezawiązanymi butyma. każda laska twoja i wszyscy mówią, że jesteć hc i w ogóle:D
poza tym uważam, że najbardziej hardcore'owe jest wożenie się z niezawiązanymi butyma. każda laska twoja i wszyscy mówią, że jesteć hc i w ogóle:D
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Ja dzis gadales z takim frajerem z pod bloku... facet chce rower do Ch jazdy... tak sie mowi :P chcial odemnie kupic rower ale zrezygnowal...stwierdzilze kupi mongoosa rogue... mowie muze stoi na wystawie po przecenie o polowe lepszy SE a Se nie jest tak znane jak mognoose dlatego nie cenia tego :| a chlopak mi wyjezdza ze ona go nie kupi bo go widzial i mu sie kolor nie podoba :| wymieklem przy nim :| facet mowi ze na dirtcie chce jezdzic i stwierdzil na widok se Wildman ze go nie kupi bo nie ma przedniego hapla :|
i znowy kolor mu sie nie podobał :|
i znowy kolor mu sie nie podobał :|
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262957