Weź model 100mm.
Będzie trochę sztywniejszy,niższy,łatwiej będzie się kleiło tricki. Na twojim miejscu pomyslał bym nad sztywnymi widłami treka lub da bomba;]
Kolega ma SLa z Duro 130 z przodu 26 z tyłu 24 i troche za przesadnie jest :/ przód jest za wysoko. Wez 100 tak będzie lepiej. A najlepiej to wez sztywne widły :D
jesli juz to 100, widzialem jak ktos walnal drop offa 150 do SL :| bierz sztywniaka jest elastyczniejsze od alu i sie pognie a nie peknie, jedyny sztywniak ktory pekl jak zapalka to destroyer tzn z tego co wizdialem :]
lucasbpjak wsadzisz 130 to bedziesz chyba troszke za bardzo wyciagniety, jezdzilem tak i nie bylo zle ale rower bedzie troszke choperowaty;p
btw. jaki skok dja jest najlepszy do SL 05? chodzi mi o to aby bylo najlepsze geo no i oczywiscie dobrze sie jezdzilo;p
chodzi mi oczywiscie o 2x24
ema!
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Ok, pomyśle nad sztywniakiem. Czy nada sie z rowerowego.com ten Romed za 299 zł? A moze CMP?
A jaki amor proponujecie do około 300 zł? :)
Dzieki za podpowiedzi! ;D
wszyscy tak jadą po duro, że strach brać :O. lucasbp to jaki rocznik tego Duro i SL-a?
ja powiem tak, 2 kolegów ma to nowe Duro. jeden nie oszczędza, drugi nie katuje i żaden z nich nie nażeka :D dlatego jeśli chodzi o wybór sztywny/amor pomyśl co pardziej odpowiada Twojemu stylowi. sztywny widelec to wcale niegłupi pomysł jak za tą kasę
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ja mam dj 05 na sztywną i 100 skoku i jest tak żelepiej bbyc nie może..
wszytko pieknie ze sobą współpraccuje wszystko sztywne i jak trzeba.. a wynika z tego że najlepiej 100 130 po pierwsze nie ma sensu takiego skoku.. ja ma prawdziwego skoku mozę z 5 cm i czuje sie z tym bardzo dobrze i czym mniejszy skok tym bardziej sie nie połamie tak łatwo..:) pozdro pozdro