ten weekend - zawody - Downhill Snow Krk

Dh*Forever
Kontakt:

Post autor: Dh*Forever »

Hey ;) Kto bylby za tym zeby an dualu powiekszyc dirta u samej gory?? pzdr
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Dh*Forever moze by w innym topicu? o ile pamietam byl juz topic o budowie tras i o dualu tez byl. pzdr. ps: ja bym za tym byl :P moge pomoc zawsze jak cos.
Tomasz-DH
Kontakt:

Post autor: Tomasz-DH »

Ja propotuje zakończyć ten topic !!:]
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

A ja proponuję żeby zbudować porządne tam na dole...

Ale pewnie znowu jak się ustawimy to będzie kopać Pociech, Radek, ja i kilku innych porządnych jeszcze, a cała reszta będzie sobie jeździć...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

MadCowTy porzadny?hmmm....
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tomasz-DH
Kontakt:

Madcow przestań dup...... bo kto zaczoł kopanie ten zaczoł a jak za kazdym razem tam byłem to nikt nie kopał albo jak ktoś był to nikomu sie nie chciało.
Tomasz-DH
Kontakt:

Pojechałem z Łukaszem po łopaty, zaczołem kopać kiedy tylkoi przyjeżdzałem to robiłem, kopałem, ubijałem,wyrównywałem, poszeżałem, itd, ciebie tam moze raz góra 2 widziałem ;/ wiec nie mów mi ze tylko ty i radek bo nie wspomne o waszym kopaniu ;/.
Pozatym co tu sie kłucić mam, chcecie to ustalcie jakaś sesowną date godzine , zeby pogoda była oki i kołujcie łopaty i jedziemy z koksem, 3 powinny być na dualu jak nie ma to dupa,
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Tomaszku po pierwsze nie wyskakuj z buzia do MadCow'a.Po drugie kopanie na hura jest glupie bo trzeba uzgodnic jedna wizje hop,a nie ze kazdy jak ma ochote to przyjezdza i kopie na swoj sposob.trzeba sie ustawic wieksza grupa,zabawic na dualu caly dzien i zrobic co trza do konca.tyle...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tomasz-DH
Kontakt:

A no zgodze sie z tobą w 100 %;] ale tak jak zostało już obgadane na dole ma bys seria dirtów :]
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Tomaszku, prawda, zapomniałem o Tobie :* A co do naszego (grupa była dosyć spora, a Ciebie wtedy nie było z tego co pamiętam więc nie czuj się dotknięty moimi słowami) kopania to stanowi ona raczej większość dirta...
nevermind...

Piotruś - zabawić większą grupą z łopatami, gotową wizją trasy, oraz paroma nadzorcami robót którzy widzieli różne trasy i mają doświadczenie w budowaniu. Oczywiście oni też musieliby zapieprzać z łopatą ;)
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

MadCowTomasz-DH nie zapominajcie ze ja tez z 10min jak nic pomachalem ta lopata. a stalem tam znacznie dluzej, a moglem jezdzic, ale wolalem wesprzec was duchowo. pzdr
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Panowie ustawcie się na bank ze sprzętem i pokopcie troszku to może wam adrenalina z braku sportu zejdzie :))

...ten był ,tamten kopał...a inny się opierał :)) wszędzie jest tak samo widzę ,dlatego lepiej w małej ekipie coś robić-tylko trzeba chcieć a nie ustawiać armię do pseudo pomocy :))

Powodzenia i do wiosny w....górach gdzie szczyty widac :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

proponuje zamknąć ten temat bo wali żenuą
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

groochas Popieram w całej rozciągłości... Tymbardziej, że sam temat ze swej nazwy już dawno przedawniony...

A co do kopania... Wiem, że mnie wtedy na dualu nie było ( choroba ), ale zamiast tyle gadać Panowie i Panie, to w ferie małą grupką się zebrać i pomyśleć ... ale podkreślam... nie więcej niż 5-8 osób ...

No ale to można poustalać już na PW .

Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Zablokowany