Najlepsze sklepy rowerowe w tarnowie!!!!
Najlepsze sklepy rowerowe w tarnowie!!!!
Jakie wedlug was sa najlepsze sklepy rowerowe w tarnowie ( naj. serwis, naj. czesci itp :))
bodzio2knie wiem o **** Ci chodzi , to ze jest kilka sklepow nie znaczy ze sa odrazu chu*** , przynajmniej tak to odebralem z twojej wypowiedzi, nie powiem ,tarnow jest maly wiec nie ma co liczyc ze bedzie ich tyle co w wawie , generalnie jest w sumie jeden sklep ,ktory polecam i w ktorym sie zaopatruje w czesci a mianowicie Bieniasz Bike , wiadomo jak sie czegos tam nie znajdzie to szuka sie gdzie indziej ale z regoly jest tam wszysto co potrzeba a nawet jak nie ma to sprzedawca chetnie zamowi ,
kubaldo w razie jakich kolwiek pytan pisz ! chetnie pomoge
kubaldo w razie jakich kolwiek pytan pisz ! chetnie pomoge
Krótko Wam to wyjaśnię bo widzę, że młodzi i niekumaci jesteście a na dodatek okres ferii i nie macie się czym zająć /może jakieś hopki pokopiecie?/ więc wymyślacie durnowate tematy.
kubaldo:
Jak i po co miałbym obrażać i co? Miasto - czyli co? Mieszkańców /żadnego nie znam/? Unię? ;-) Jeżdżąc na Wierchomlę zawsze przez Tarnów przejeżdżam i zaciekawiony rozglądam się bo nie jestem ksenofobem i każde miejsce w tym kraju chcę zapamiętać.
b_i_k_e_r:
Znacie je wszystkie tak samo jak ja znam każdy w moim mieście. Więc po chu.j jeden drugiego wypytuje o opinie?!?
Ukłony.
kubaldo:
Jak i po co miałbym obrażać i co? Miasto - czyli co? Mieszkańców /żadnego nie znam/? Unię? ;-) Jeżdżąc na Wierchomlę zawsze przez Tarnów przejeżdżam i zaciekawiony rozglądam się bo nie jestem ksenofobem i każde miejsce w tym kraju chcę zapamiętać.
b_i_k_e_r:
Znacie je wszystkie tak samo jak ja znam każdy w moim mieście. Więc po chu.j jeden drugiego wypytuje o opinie?!?
Ukłony.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Ja pierdole, ale problemy. Na tym forum siedzi moze ze 6 osob z Tarnowa. Wiec po **** ten temat? Bo byl taki sam tylko o Krakowie? Mogles napisac do kogos pw. Fakt, ze miasto jest male imho sklepow rowerow mamy z 10. I wszystkie sa ******* jak leci. No moze poza dwoma wyjatkami. Gdzie sklepy sa ok. Natomiast najlepszy serwis? Nie istnieje takie pojecie. Kazdy sklep ma tam troche swoich narzedzi, zeby sprzedane rowery obslugiwac, ale prawdziwego serwisu w sklepach u nas nie doswiadczysz. Bo chocby glupie stery wbijaja mlotkiem. A bieznie nabija sie srubokretami. Nie mowiac juz o podstawowych gwintownikach itp. Jesli cos bodajze w zbylitowskiej gorze, ale to juz nie Tarnow.... tam jest wmiare dobry serwis. Maja podstawowe gwintowniki narzedzia i troche checi zeby naprawic nie ktore rzeczy, a nie wyjebac i wstawic nowe. Jeszcze moge polecic Pana Pawla Mozdziedza, ktory jest najlepszym kombinatorem u nas, robi wszystko za mala kase na dodatek w piwnicy. U niego nie ma rzeczy nie do naprawienia :) Jezeli chodzi o zaopatrzenia to Bieniasz bike i to by bylo na tyle. Zreszta czesto tam nie mozna kupic potrzebnych rzeczy. Odpowiedzi udzielam Ci poto zeby temat spadl na dol.
Ssij pento